Kanal serwis - polecam !!! (1) Serdecznie polecam, bardzo mili Panowie, przyjechali o umówionej godzinie,... Ania Polecam (1) Fachowa obsługa, szybki dojazd i przystepna cena Łukasz Fachowo (1) Pan Zawistowski ze swoimi pracownikami, to chyba jedyna ekipa na świecie,... Krzysztof
Polecam (1) Szczerze polecam! Szybka i skuteczna naprawa. Przy każdej innej awarii na... Martyna Polecam (1) Pan sympatyczny, przyjechał tego samego dnia, chociaż nawet mówiłam, że to... aqua1980 polecam Pana Krzysztofa (1) Poelcam wczoraj Pan Krzysztof naprawił mi usterke w ciagu 2 godzin od... Jakub miłe wspomnienia (1) Panowie piorunem podmienili grzejniki w mieszkaniu. Dobrali, doradzili w... Danuta super firma godna zaufania (1) Zleciłem firmie wymianę instalacji gazowej w moim mieszkaniu. Fachowcy... Mariusz Bardzo polecam (2) Zleciłem tej firmie remont instalacji sanitarnych w moim domu. Jestem bardzo... Jurek Nocna awaria (1) Szczerze polecam!!! Pan Krzysztof dojechał z Gdańska do Rumi w sobotę, o... Agnieszka Stefan (1) usługi wykonywane sa w terminie ,fachowo i solidnie."GODNY POLECENIA" Wladyslawa Polecam zdecydowanie (1) Szybka, skuteczna naprawa, znakomity kontakt, przystępna cena. Pan bardzo... Włodzimierz Polecam (1) Wymiana wodomierzy - szybko, sprawnie, tanio. Polecam Radek profesjonalista godny polecenia (1) Serdecznie polecamy!! Niedawno wprowadzilismy się do kawalerki, w której... młodzi a ja nie polecam (2) szef - niesłowny, ma dzwonić - nie dzwoni, trzeba się przypominać...podejście... Marta Szybko Solidnie (1) Polecam .Przemily Pan.Znajacy sie na swojej pracy i przedewszystkim dokładny. Grzegorz Zadowolony. (1) Mailem problem gdyż w niedziele (swieto) nikt nie chciał do mnie przyjechać.... Wojciech PROBLEM Z KANALIZACJĄ!!! (2) Polecam w stu procentach, firma poradziła sobie bez trudu z zapchaną... jurek-restauracja Uratowane mieszkanie!!! (1) Uratowane mieszkanie przed zalaniem - i to w weekend! Szybko, bardzo czysto i... Asia bartek - opinia (1) Polecam!!!! Prawdziwy fachowiec, awaria naprawiona bardzo szybko, bardzo... bartek