Polecam (1) Rzadko spotyka się fachowców z tak wysoką kulturą osobistą i tak dobrze... Klient Szybko i solidnie (1) Korzystałem z usług HydroMontu dwukrotnie. Po raz pierwszy sprawa była pilna,... Narcyz Pogotowie z prawdziwego zdarzenia (1) Zaczelo zalewac mi podloge pod zabudowana wanna. Sytuacja awaryjna wiec... bbkr
Polecam, uratował mnie od awarii hydraulicznej! (1) Rura nam pękła wczoraj pękła. Obdzwoniliśmy chyba większość hydraulików w... Edgar firma godna polecenia (1) Ostatnio korzystałam z usług firmy, gdyż powstał zator w kanalizacji i nie... Elzbieta Profesjonalista (1) Bardzo rzetelny fachowiec, pełen profesjonalizm. Polecam. SW Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Punktualny, bardzo miły pan, oprócz... Iwona Polecam! (1) szybka i solidna wymiana grzejników Paulina dobra firma (1) korzystałem z usług tej firmy w marcu 2012 roku. bardzo miła obsługa,... adam polecam (1) Szybko, sprawnie, solidnie. Arek xXx - opinia (1) Szybka reakcja w Niedzielę wieczorem, fachowa pomoc, instalacja sprawna już 6... xXx :) (1) zdemolowany klopik po imprezie:( ...ratunek nadszedł w 20 minut po... Agnieszka Cz. Bardzo profesionalnie (1) Zatkana kanalizacja. Jeden telefon - natychmiastowe oszacowanie godziny... Bartek ZNISZCZYLI MI KUCHENKĘ I ZA NIĄ NIE ZAPŁACILI (1) W CAŁYM PIONIE W BLOKU WYMIENIALI RURY WODNE. PRACOWNIK PRZEZ PRZYPADEK ZBIŁ... POSZKODOWANA Polecam (1) Szybko i solidnie wykonana usługa. Polecam ! LO polecam!!! (1) Gorąco polecam usługi firmy Hydromont. Usługa miła i rzetelna. Bardzo szybki... Janusz Górski .. (1) Beznadzieja, może i Pan miły i w ogóle ale kompletnie nie znający się na... SM polecam pana Andrzej Fusa (1) perfekcja - rzetelnoœć - życzliwoœć polecam p. Andrzej Fusa andrzej pacuła Pełen profecjonalizm polecam (1) telefon wstępne umówienia problemu i wycena .. za 30 minut realizacja i... MarekS Zatkana rura (1) Z racji tego, że sam nie byłem w stanie poradzić sobie z zatkaną rurą... ulf