Nie oszczędzaj, zapłać im (1) Sprawili cud, rzeczy niemożliwe stały się możliwymi. No cóż skroili sporo... Pani z parteru Gorąco Polecam wszystkim (1) Miałam do czynienia z wieloma fachowcami bo jestem po wielu remontach i... Kamila BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam solidna firma . Nie ma problemu która to godzina -oni zawsze... Barbara
będę korzystał (1) Szukałem hydraulika trafiłem na tą firmę, przeczytałem komentarze,... Irokezik Andrzej - opinia (1) Skorzystalem z usług P.Stefana naprawde polecam prace dobrze wykonane i w... Andrzej GODNI POLECENIA !!! (1) Powiem tylko tak - awaria w NIEDZIELĘ ! telefony administracji milczą ,inni... MAX Wymiana pionu wodkan Gdynia ul. Beniowskiego 11 (1) Chciałbym jak najbardziej polecić firmę Wodomex Bojano do prac tj. wymiana... Lokator Super (1) To chyba najlepsza firma remontowa z jaka się kiedykolwiek spotkałem,... Zbyszek Polecam (1) Serdecznie polecam, tych Panów. Rzeczowi i rzetelni.Wszystko szybko, a tego... Mariusz Oby częściej tacy fachowcy (1) Jestem naprawdę pod wielkim wrażaniem, nie ma jak osoby znające się na... Zuzanna solidna firma (1) szybko solidnie i niedrogo.POLECAM Grzegorz Serdecznie wszystkim polecam (1) Nie ma jak prawdziwi fachowcy, wprawdzie najpierw przyjechali na awarię (... BALBINA 180zl za 10 minut pracy (1) Wezwalem serwis do odepchania zlewu w kuchni. Zajelo im to 10 minut.... Kuba Regina Pora - opinia (1) Wymiana baterii wykonana profesjonalnie, mili fachowcy i przystępna cena... Regina Pora Przyjechali, usunęli problem (1) Totalnie zapchał mi się kran w kuchni. Zadzwoniłem, umówiłem, ustaliłem cenę... Marcin Szybko i sprawnie (1) Bardzo gorąco polecam! Problem, który wydawał się beznadziejny, został... zenia Chcesz usunąć awarię - poszukaj innej firmy (1) Zadzwoniłam wczoraj po południu, Pan obiecał że na pewno przyjadą (cenę... Iwona Psełdofachowcy (1) Firma Wodomex wymieniła mi wodomierz. Pracownicy rozpoczęli wymiane od... Jan Serdecznie polecam (1) Bardzo fachowa ekipa, serdecznie polecam !!! To, że młodzi to akurat uważam... Emilia NIE POLECAM !!! (1) Sprawa dotyczyla zapchanej rury. Telefoniczne ustalenia co do ceny od 150 do... A.