drugi raz skorzystaliśmy - i polecamy raz jeszcze (1) drugi raz skorzystaliśmy z usług tej firmy - i polecamy raz jeszcze fachowo,... monika i tomek dobra firma (1) fachowa obsługa, szybka akcja, sympatyczni pracownicy, bez problemowo= gorąco... Słoń Spoczko (1) A tam narzekasz;p mi rurka ciekła zadzwoniłem przyjechali o umówionej... elwis80
Jestem bardzo zadowolony. (1) Dzisiaj miałem przyjemność skorzystać z usług firmy HYDROMONT. Po moim... Rafał Polecam (1) Bardzo dobry kontakt z wykonawcą. Jakość jak i również niską cenę stawiają na... Janusz Świetni fachowcy (1) Panowie już wielokrotnie byli u mnie i chętnie jeszcze ich zaproszę. Bardzo... Anastazja Fachowcy (1) Szybko,fachowo,tanio. Polecam ich usługi, bo jak dotąd są najlepszymi... olo POLECAM! fajne chłopaki! :-) (1) serdecznie polecam firmę hydromont; fachowcy jak się patrzy; solidnie; czy... monika (i tomek) Najwyższa jakość usług! (1) Nie można nazwać ich "złota rączka". To fachowcy z doświadczeniem! Na miejscu... Marek POLECAM (2) Panowie wezwani na awarie o godzinie 23 z minutami bardzo szybko i bez... Aneta polecam p. Zdzisława (1) Z p. Zdziesławem spotkałam się, kiedy ściana od nieszczelnej rury była już... Sylwia Mazur Profesjonalna pomoc (1) Polecam usługi tej firmy. Hydraulik przyjechał bardzo punktualnie. Miałam... Anna K. Polecam (1) Gorąco polecam. Problem z kanalizacją Pan (bardzo sympatyczny) usunął szybko... Gentaur Sp.zo.o. Doskonała usługa (1) Szybko,punktualnie,sprawnie i bardzo dobrze - czyli FACHOWO !!! Krzysztof Ok (1) Naprawde fachowa obsluga szybko na czas i bardzo sprawnie. Z gory polecam ta... filip polecam (1) polecam usługi tej firmy, przyjazd na czas , uporanie się z zapchana rura w... donkotletos szybko sprawnie i na temat (1) ponownie skorzystalam z uslugi i po raz kolejny bez problemow polecam Kinga Serdecznie polecam ta firmę (1) Serdecznie polecam ta firmę doskonali fachowcy. Panowie wykonali u mnie w... Jadwiga Przeniesienie rury grzejnika łazienkowego (1) Drugi raz korzystałam z usług tej firmy. Drugi raz profesjonalnie , szybko i... K.K - Rotmanka Polecam (1) Kompetentnie, szybko i niedrogo. Bardzo polecam. Reivan