wyciek ze ściany (1) Panowie przyjechali nawet szybciej niż początkowo planowali. Szybko i... M.L. udrożnianie kanalizacji (1) Szybka i terminowa usługa w miłej atmosferze. Usługa jednak droga w stosunku... Joanna Wolnik Polecam (1) Usterka w grzejniku usunięta szybko i fachowo, panowie mili, chętnie służą... aramisq
firma wiarygodna, odpowiedzialna,solidna (1) nadzorowałem roboty przez kilkanaście lat,niezawiodłem się,polecam Ryszard Kozłowski szybko zgrabnie i na temat ! (1) panowie bardzo mili , naprawili wszystko co bylo do zrobienia plus rzeczy o... Kinia firma na europejskim poziomie (1) firma na europejskim poziomie m.zyra drożyzna (1) Udrożnienie kibelka, wizyta 20minut -cena160 złotych. Nie polecam ,chyba ,... Katarzyna awaria (1) Super exspres.Solidna firma.POLECAM!!! Magdalena Zapchana kanalizacja (1) Wykonawca bez zadnych zbędnych dyskusji przjął zlecenie i na miejsce awarii... masterone polecam (1) Polecam tego Pana. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Ceny ok. Adam jestem zadowolona (1) cena usługi dosyć wygórowana, ale to w końcu pogotowie hydrauliczne,poza tym... asia Pełen profesjonalizm (1) Poza małym poślizgiem w terminie,wszystko w jak najlepszym porządku. Panowie... BHP Apis Polecam (1) Fachowiec z prawdziwego zdarzenia :) Szybki dojazd i blyskawiczna naprawa .... Magda szybko i solidnie (1) Wysoka jakość usług, fachowość w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Pan zna się... Violetta Cherchowska Profesjonalnie (1) szybko, sprawnie i sympatycznie. POLECAM l. Punktualność, fachowość i zrozumienie (1) Na trzy dni przed weselem doszlo u mnie w mieszkaniu do usterki... Marek Polecam! (1) Gorąco polecam tę firmę!Profesjonalna,solidna i bardzo miła obsługa! Kasia Szybko i solidnie:) (1) jw. sdx Przegryziona rura (1) Fachowiec wymienił nam rurę kanalizacyjną z białej harmonijkowej, która była... Nadwodna Justyna masakra (1) pan mial przyjechac do udroznienia rur, okazalo sie ze trzeba wymienic... paula