Dom Bud (1) Rzeczywiście relacje z właścicielem firmy nie należą do najłatwiejszych.... Lucyna Podłączenie wody do działki budowlanej. (2) Witam. Poszukuję firmy, która wykonałaby przyłączenie wody do działki - teren... XyZ Pranie tapicerki - dojazd i dobra chemia :) (1) Dzień dobry. Zapraszam chętnych na pranie tapicerki meblowej i samochodowej.... CzystaTapicerka
Transport, przeprowadzka (8) Witam Przeprowadzam się w przyszłym tygodniu z oksywia na obłuże, czy jest... mors100 Tynki i posadzki (1) Poszukuję dwóch ekip na posadzki i tynki cementowe wapienne Niemcy Rys964 Płyty betonowe (2) Oddam za darmo płyty betonowe(12szt) Gdańsk ul. Taborowa 4 6. Naprzeciwko... Seba Szafy zabudowy typu 'komandor' (33) Witam, Czy możecie polecić jakiegoś wykonawcę lub firmę od zabudowy szafy z... Dot' nocleg balice lotnisko (1) Cześć, czy wiecie, gdzie wynajmę nocleg balice lotnisko? Moja znajoma... wiktorek3399 zwiedzanie (1) WItam, niedługo planujemy wyvbrać się na wycieczkę rodzinną. Co uważacie o... anna879 Balustrady (6) Poszukuje wykonawcy balustrady na schodach zewnetrznych ok 5m, w Gdansku... kordesik Wykończenie domu, wnętrz w sztukaterii gipsowej, rzeźby gipsowe. (11) Chciałbym zakupić rzeźby i samemu je przyklejać lub wynająć kogoś do... jacek Montaż na 5 (1) Firma wykonała u nas w domu montaż 5 drzwi wewnętrznych regulowanych. Zgodnie... Zdzisław Źabianka Jak znaleźć człowieka (z kolegą?) do wykopania kawałka ziemi ? (1) Mam małą skarpę do likwidacji i chciałbym zlecić komuś taką pracę bym ja nie... Sebastian Szukam BHP-owca co przeprowadza szkolenia wstępne (15) No właśnie, co przeprowadza szkolenia wstępne i wyda zaświadczenie o odbytym... Daria_982 Internet (1) Witam Czy możecie polecić jakiś w miarę rozsądny internet w Baninie? Tu... Joł Jarbud Jarosław Pranczk Gościcino (3) Pan Jarosław buduje szybko, w terminie. Na budowie nic się nie wala.... Bolesław Złota rączka - Trójmiasto i okolice - krótkie terminy! (1) Złota rączka - Trójmiasto i okolice - krótkie terminy505960550 user_137693040496 Remonty od a do. Z +48 514 698 180 Marcin (1) SYbko sprawnie Marcin Oferuje malowanie -odświeżanie mieszkan zapraszam do kontaktu (1) 735923716 remonty od a do z terminy na już Przemek szafa pod wymiar (4) poszukuje chętnego na wykonanie zabudowy szafy o wymiarach 240/118. z... Alexis