Internet- który dostawca ? (17) Poleci ktoś sprawdzonego dostawcę internetu ( światłowód) na Przymorzu (... Roso Poszukuje projektanta wnętrz (9) Zakres - Salon z aneksem kuchennym - Łazienka - Korytarz pow. ok 30 mkw... Gdynia198 Czyszczenie tapicerek samochodowych, wykładzin, dywanów (2) Oferuję usługę czyszczenia tapicerek samochodowych, wykładzin, dywanów.... kamila
Elektryk (10) Szukam dobrego elektryka - z papierami oczywiście - na przeniesienie skrzynki... jamama Instalacja elektryczna--zlecę wykonanie (19) Witam, zlecę wykonanie instalacji elektrycznej, jednofazowej w mieszkaniu... Łukasz Elektryk - szukam (4) Szukam elektryka w Baninie. Do podłączenia dzwonek i zamiana dwóch lamp. Mąż... mieszkanka Pilnie szukam dobrego elektryka (34) Miejsce: Sierakowice Termin: Styczeń 2010 Zlecenie polega na... neissi gdzie można naprawić expres do kawy (6) Bardzo proszę o informację. Mój expres kolbowy zaczął rozpryskiwać kawę po... Magda Kostka brukowa (1) Przyjmuję zlecenie . wolne terminy Układanie kostki brukowej. Układamy na... Przemek podwieszany sufit (4) szukam kogos do podwieszenia sufitu w kształcie owalu w Rumii, zalezy mi na... marcin ogrodzenie drewniane (4) Witam Poszukuję ekipy, która może wykinać ogrodzenie drewniane. olek dobre drzwi zewnętrzne (5) Czy ktoś poleci mi dobrą firmę na wymianę drzwi wewnętrznych z montażem?... Mike pompa ciepla (9) szukam sprawdzonego wykonawcy pompy ciepla na terenie Kolbud - kompleksowo... m_k Panele podłogowe - klejone (6) Zlecę położenie paneli podłogowych, klejonych do podłogi, ok. 20m2.... O. Kominy systemowe (3) witam poszukuję fachowca który podejmie się postawienia dwóch kominów... bartek Sufity podwieszane - pilne (8) Szukam ekipy która znajdzie czas pomiędzy 27.12 a 7.01 na wykonanie 2 sufitów... Sebastian Klijent (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud Jakubczyk Maciej... Marek Klijent (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud Jakubczyk Maciej... Marek Elewacja w niemczech (1) Witam mam pytanie ile trzeba obecnie zapłacić w Niemczech za 1m2 fasady z... Energa pakiet podstawowy iii 2024 (1) Pewnie nie tylko do mnie dzwonią przedstawiciele energa proponując pakiet... Drbro