Zakładanie ogrodów (58) Czy korzystał ktoś z Państwa z firmy ogrodniczej tzn. zakładającej ogrody? I... ccc Wymiana grzejników - Gdańsk (9) Witam, zna ktoś może dobrego fachowca, który wymieniłby stare kaloryfery w... M. Wymiana grzejnika wraz ze spawaniem (10) Chcę wymienić grzejnik żeliwny na taki taki nowy - podwójny lub potrójny i... skowroniasta
KUCHNIA NA WYMIAR (80) Czy ktoś z Was zna kogoś godnego polecenia jeżeli chodzi o wykonanie kuchni... bina Remonty - czarna lista w Trójmieście (11) Zapewne każdy z Was kiedyś natknął się na taką firmę/osobę, z którą miał same... Inka Przeprowadzka (2) Dzień dobry chciałam się zapytać czy znacie państwo firmy które jest w... Patrycja Nowak meble do łazienki (12) Dziewczyny macie namiary na osoby które robią meble łazienkowe na wymiar ?... Farida mocowanie do rur hala magazynowa (2) Czy ktoś z Was zajmuje się wykonywaniem rurociągów w halach magazynowych i... klaus.ma Projekt kuchni i łazienki (23) Szukam kogoś, kto wykona projekt kuchni oraz łazienki, niedrogo. Może znacie... yecath Northpol tynki (1) Witam,czy ktoś z Państwa robił z tej firmy tynk interesują mnie szarości i... Ona39 projektowanie ogrodu znacie kogoś kto się tym zajmuje? (15) mam do zagospodarowania teren wokół domu, około 500m . chciałabym na tym... aga76 projektowanie i zakładania ogrodu (5) czy znacie może firmę Aurea Garden? czy to solidna firma? jaki jest ich... Asia Posadzki żywiczne (9) szukam ekipy aby zrobic posadzke zywiczna w garazu i na tarasie. okolice... mw Kompleksowy remont łazienek (1) Witam zajmuje się kompleksowymi remontami łazienek mieszkań posiadam 20... Krzysztof Budowa domu (15) Witam, Czeka mnie budowa domu. Macie kogoś sprawdzonego do budowy domu? -Kinga ekipa budowlana (26) Szukam sprawdzonej i solidnej ekipy budowlanej. Startuję z budową w... kamil Szukamy zleceń remontowo budowlanych Chętnie podejmiemy współpracę. Osoby prywatne, firmy, spółdzielnie, wspólnoty. Jesteśmy na (2) Szukamy zleceń remontowo budowlanych Chętnie podejmiemy współpracę. Osoby... Marcin pogłębianie w portach (1) Bardzo ważne dla naszej gospodarki jest pogłębianie w portach, czyli proces... natkowal12 szukam dobrego stolarza (17) Szukam dobrego stolarza który zrobi szafkę do łazienki z drewna. Nie ze... mama Wiktora poszukuję firmy sprzątającej (70) Poszukuję lokalnej firmy sprątającej. Szukałam już w internecie, ale tam... igaa