Stolarz (1) Usługi stolarskie 504494723 Zapraszam do kontaktu Stolarz1004 Łazienka (10) Witam Szukam ekipy bądź człowieka do wykonania łazienki od zera.Bialy... Paweł Czy są gdzieś mieszkania dla firm? (1) Moja firma zleciła mi znalezienie kilku apartamentów na wynajem dla kilku... karinawaro
Położenie glazury na podłodze. (2) Witam Szukam odpowiedzialnego i sprawdzonego fachowca do położenia glazury na... Kinga taras wentylowany (7) Poszukuję firmy z doświadczeniem w wykonywaniu tarasów wentylowanych. Mam do... wan Dramat (1) Nie polecam ,omijać stoisku tego Pana szerokim łukiem . Nie potrafi nawet... Romek Serwis komputerowy w Wejherowie (13) witam Czy zna ktoś dobry serwis laptopów w Wejherowie? Mam jeden do... lula Busy do Niemiec (3) Hej! Za miesiąc wyjeżdżam do Niemiec do pracy. Możecie polecić mi dobrego... aniaa.m automatyka do bramy (2) Szukam dobrej automatyki do bramy wjazdowej. Mozecie coś polecić? Kris Pozyskanie i rozliczanie dotacji (1) Czy pozyskiwanie i rozliczanie dotacji w naszym regionie na założenie i/lub... agtymko Hostele jako biznes? warto? (1) Witam. Wpadłam na pomysł wybudowania/kupienia kwater pracowniczych lub... gada808 Poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej (24) Poszukuję sprawdzonej firmy budowlanej do wykonania remontu elewacji (naprawy... mieszkaniec Bojana firma sprzątająca (14) Witam. Jestem z Warszawy. Poszukuję jakiejś dobrej i niedrogiej firmy... Nramali Dotacje na gabinet odnowy?? (1) czy ktoś zna jakaś firmę która zajmuję się dotacjami unijnymi?? Z tym że nie... IraKa9 spółka jawna księgowość (2) Cześć zastanawiam się, w jaki sposób działa spółka jawna księgowość... Pytanie do właścicieli instalacji PV (1) Witam, może ktoś z Państwa będzie mógł pomóc w rozwiązaniu problemu... Gosia oczyszczalnia przydomowa (5) Jakiś czas temu zdecydowałem się na oczyszczalnię i zleciłem to firmie Eko... ramirez1290 Mycie elewacji-poszukuje firmy rzetelnej!!! (16) Witam , jak w tytule -szukam firmy do umycia 340 metrów elewacji domu na... Mirek Internet- który dostawca ? (17) Poleci ktoś sprawdzonego dostawcę internetu ( światłowód) na Przymorzu (... Roso Poszukuje projektanta wnętrz (9) Zakres - Salon z aneksem kuchennym - Łazienka - Korytarz pow. ok 30 mkw... Gdynia198