TV, Internet i telefon (1) Myślę nad zmianą operatora. Polećcie coś, co ma dobry zasięg i z czego... Aga Fachowiec - kafelkarz 883670421 (3) Fachowiec od 7 bolesci zmienił sie w kafelkarza nr.telefonu 883670421... oszukany Nowy Horyzont drzwi omijać szerokim łukiem (2) Niestety bardzo kiepski wykonawca.
szycie zasłon na miarę (2) Poszukuję salonu z zasłonami - szycie na miarę. Duży wybór materiałów.... beata_gdansk Czy możecie polecić mi firmę ogrodniczą, która zaprojektuje i wykona ok 50m ogród, trawnik? (13) Poszukuję w miarę niedrogiego fachowce od ogrodu. mam niewielki trawnik do... hipi Odzież medyczna polski producent? (1) Witam serdecznie, szukam dobrego producenta odzieży medycznej, byłam bardzo... Wielbicielka_morza Wykończenie domu (2) W czerwcu odbieram dom w Gdańsku- stan deweloperski. Poszukuję sprawdzonej,... Ola remont łazienki -SOPOT (2) poszukujemy firmy do wyremontowania łazienki w biurze. skucie kafelek... Mateusz Nie polecam fachowca spod numeru 883670421 (1) nie przychodzi bo wiecznie chory oczywiscie po zaliczce Malarz,fachowiec i nie wiadomo co jeszcze - jedno pewne,niedotrzymuje słowa, zostawia prace (1) napoczete, dostanie zaliczke i znika obiecujac ze zadzwoni -883-670-421 oszukany Klient (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud jakubczyk Maciej... Igor Nie polecam firmy ogrodniczej Cztery Pory Roku Przemysław Borkowski (1) Przestrzegamy przed firmą - właściciel jest niepoważny, niekompetentny i... makowabudowa@gmail.com Naprawa okien - szukam gdańśk (5) Szukam kogoś kto naprawi okno ( podnieść trzeba) Możecie kogoś polecić? szukam architekt wnetrz do domu (14) Poszukuje sprawdzonego z ciekawymi pomyslami architekta wnetrz do domku... Ania Architekt wnętrz - szukam (19) Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju... Magda usługi magazynowe cennik (4) Cześć, chciałbym powiększyć powierzchnię na zapasy w mojej firmie,... Dom-bud Maciej Jakubczyk (44) Firma ma stoisko w leclerku. ostrzegam przed zleceniem im wymiany drzwi czy... Atka Dom drewniany firma MMDOMY ? (83) Czy ktoś budował z nimi dom drewniany ? Bardzo podobają mi się ich realizacje... Roman Regeneracja / renowacja wanny akrylowej (1) Dzień dobry, Czy kojarzycie specjalistę w Trójmieście lub w ogóle w pomorskim... curlymeg Klient (1) Witam wczoraj miałem montowane drzwi przez firmę dom bud jakubczyk Maciej... Adam