Poszukuje sprawdzonego z ciekawymi pomyslami architekta wnetrz do domku jednorodzinnego. Wiem, ze temat juz sie przewijal, jednak nadal szukam, dziekuje za informacje
Mirko aus Wollbach sagt:sehr nette Leute in deseim Forum die einem helfen, beraten und so gut es geht ßber das elektronische dampfen aufklären und auch bei problemen zur seite stehen.ein sehr offenes und ehrliches Forum, da kÜnnten sich andere eine scheibe abschneiden!GD Star Ratingloading...
Aniu, już kiedyś to napisałem więc i tu powtórzę: jest jedyna sprawdzona zasada. Jakość i fachowość projektanta (i wszystkich dalszych konsekwencji) jest wprost proporcjonalna do jej/jego doświadczenia i dokonań. To nie jest towar tylko usługa - cudów nie ma. Jak ktoś nie ma stronki lub ma tam tylko 10 zdjęć to jest to amator. Ryzyko więc jest ogromne i miła rozmowa nie jest żadnym pocieszeniem. A przecież powierzasz jej/mu swoje mieszkanie i pośrednio swoje pieniądze. To ogromna odpowiedzialność.
Nie słuchaj więc poleceń innych tylko sama przejrzyj katalog "aranżacja wnętrz" na trojmiasto pl i wejdziesz na kilka stron projektantów to od razu rozpoznasz profesjonalną ofertę. Pamiętaj, że dobry projektant tak to zorganizuje, że wydasz 2x mniej kasy a efekt będzie 2x lepszy i zrealizowany 2x szybciej! Na prawdę!
Witam,
Pracownia MANA Design zajmuje się projektowaniem wnętrz użyteczności publicznej, biur, lokali użytkowych, przestrzeni wystawienniczych, domów oraz mieszkań.
Poszukujemy nowych rozwiązań, posiadamy bardzo dobre kwalifikacje, wiedzę oraz wykształcenie.
serdecznie zapraszam do mojej pracowni,
Marta Napiórkowska-Łosin