kostka brukowa - taras 100m2 (8) Witam, szukam sprawdzonej ekipy która ułoży kostkę na taras. marta_w2 UWAGA na MOBILNY SERWIS AGD w Gdyni (6) Niestety miałam okazję korzystać z ich usług, naciągnęli mnie na bardzo drogą... Katarzyna Remont (8) Kto jest chetny? Łukasz
Bałagan i naciąganie w Enerdze dalej trwa. (1) Dział sprzedaży nadzorowany jest obecnie przez nowego wiceprezesa Pana... Oszustwa wiecznie żywe przeprowadzki nie za miliony (3) Szukam kogoś do przeprowadzki.samochód plus dwóch tragarzy. Teren to Wrzeszcz... Wejherowo transport przeprowadzka (18) Potrzebujemy transportu do przeprowadzki na sobotę 24 czerwca rano:... Malwina Zadowolony (1) Witam serdecznie polecam wszystkim firmę dom bud Jakubczyk Maciej... Adam Klijent (1) Witam serdecznie polecam firmę dom bud miałem montowane drzwi i okna... Pedro Kajtek (1) Witam wczoraj miałem montaż drzwi wejściowe jestem mega zadowolony pan... Klient szukam do remontu (73) Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania anna7 Poszukuję architekta lub projektanta wnętrz (116) Dzień dobry, poszukuję architekta wnętrz. Słyszałam bardzo dobre opinie na... gdynianka Taras do położenia 50m2 (1) Mam do położenia 50m2 tarasu w ciągu miesiąca ,znacie lub polecacie fachowców... stiffyone Szukam Xero na Przymorzu (4) Witam gdzie znajdę Xero na Gdańsk Przymorze? Kacper Wykańczanie wnętrz (3) Znacie jakieś firmy w Trójmieście, które zajmuja się przygotowaniem projektu... Tomek Remonty projekty wykończenia wnętrz +48 889 734 505 (1) Trójmiasto okolica pomorskie Marcin Rekuperacja, wentylacja klimatyzacja (2) Oferujemy usługo wentylacji rekuperacji oraz klimatyzacji osoby... Przemysław Mycie kostki (5) Jak czyścić kostkę aby po roku nie było znowu syfu? Jakieś porady Karolina Szukam ekipy remontowej w Redzie stan deweloperski od sierpnia. (5) Szukam solidnej firmy remontowej do kawalerki (35,5 m2) stan deweloperski w... Basia Jak zmniejszyć rachunki za ogrzewanie? (1) Cześć. Postanowiłam wziąć byka za rogi i zamontować pompę ciepła. Wybrałam... yassou2 Wynajem agregatu (1) Ja osobiście polecam kontakt z https://www.agregaty.pl/ Firma ta zajmuje się... kallas