Projekt kuchni - porada projektanta (2) Witam, Poszukuje kogoś do pomocy zaprojektowania i zaaranzowania kuchni,... Doti wycena szkod z tytułu rekojmy (2) szukam osoby ktora wyceni mi szkody w mieszkaniu z tytułu rekojmy... jaa Usługi Hydrauliczno-budowlane (1) Nasza firma oferuje uslugi hydrauliczno-budowlane na terenie trójmiasta... Grzegorz S.
Meble Wejherowo (2) Mogę z czystym sumieniem polecić Mebloluks z Wejherowa. Dobry kontakt z... Aga Fachowiec potrzebny na lato 2016 (24) Poszukuje dobrego i sprawdzonego fachowca który wykończy całe... Grześ Remonty klatki schodowej Gdansk - szukam firmy (3) Poszukuje rzetelnej i przystępnej cenowo firmy do wykonania remontu klatki... Marcin 602534634 Szukam fachowca do wyrementowania kawalerki (5) Witam, szukam fachowca od zaraz do generalnego wyremontowania kawalerki w... Aleksandra Remont łazienki (4) Witam Od połowy kwietnia odbieram mieszkanie stan developerski i poszukuję... user_138593001192 Opinia o pochodzeniu gleby,klasyfikacja gruntu (1) Witam.Jestem klasyfikatorem gruntów i wykonuje ww czynnosci dotyczące... Jarek Szukam 2 mężczyzn do wniesienia komody drewnianej na 3 piętrze (14) Szukam 2 mężczyzn do wniesienia komody drewnianej na 3 pietrze e bloku bez... Kamada Poszukuję fachowca - szafy na wymiar (1) Poszukuję niedrogiego wykonawcy/producenta/stolarza ponieważ planuje... user_137693352997 szukam pana z wiertarką:) (9) Witam szukam Milego Pana złota rączkę , mam kilka rzeczy do zrobienia w... ruda Remont dachu (2) może ktoś poleciłby jakiegoś wykonawcę od dachów - chodzi o podniesienie... Maks Multi finisch (2) Szukam fachowca jeki Polećcie kamieniarza - blat do kuchni (2) Chcę wymienić meble w kuchni i pewnie zdecyduję się na ikeę. Blaty chciałbym... klexx Ogrodzenie panelowe - montaż (2) Poszukuje firmy, ekipy do wykonania ogrodzenia panelowego. Jest to około 35 m... ZosiaP Podmurówka pod ogrodzenie (2) Witam Chciałbym zlecić kompleksowe wykonanie podmurówki na długości 11... JA Wykończenie mieszkania (6) Witam.Proszę podajcie firmę/fachowców,którzy dobrze wykończyli Wam mieszkanie... bb Poszukuję fachowca do zabudowy pralki. (1) Poszukuję fachowca do zabudowy pralki. Zainteresowane osoby proszę o kontakt... user_137693266186 Budowa domu (4) Witam, szukam wykonawcy do budowy domu jednorodzinnego niedaleko Kartuz.... lukaszxxx85