Gdzie mogę naprawić AGD? (1) Proszę o pomoc. Znalazłem naprawaagd ale bez tel i adresu P.Klat oraz... psujek Montaż lustra (1) Chcę zakupić i zamontować lustro w łazience. Jeżeli ktoś jest zainteresowany,... str Naprawa lodówki - skończyła się gwarancja (3) Lodówka ma dokładnie 3 lata i 4 miesiące. Czyli 1 rok i 4 miesiące po... artur
Potrzebny cykliniarz lekko zalany parkiet do naprawy (2) parkiet do naprawy wylało się trochę wody na parkiet który został... Mariusz Kogo do szpachlowania, położenia podłogi? (12) Witam, Poszukuję ekipy remontowej, która mogłaby zacząć jeszcze w lutym.... Flora Szyba do prysznica (2) Witam, chciałem się zapytać czy orientuje się ktoś gdzie można zamówić szybę... Lal Szukam dobrego kafelkarza (28) Czy możecie kogoś polecić? Potrzebuję kafelkarza do ułożenia podłogi (ok 16... ... Wykończenie mieszkania Banino (10) Witam, Potrzebny solidny(sprawdzony) fachowiec do wykończenia mieszkania w... raf Szukam ogrodnika do działki. (1) witam, macie jakies namiary na sprawdzone firmy ktore zajma sie ogrodem?... karol prace budowlane (1) Witam, szukam ekipy budowlanej, ktora wytnie otwor w scianie zewnetrzen... Irek Przebudowa schodów drewnianych (1) Witam, Posiadam schody drewniane typu 1/4 z podestem i chciałbym przebudowaç... Irek Szukam ekipy brukarskiej (1) Witam Mógłby ktoś polecić ekipę brukarska.Wyrównanie ogrodu plus płot przed... Ola_F Remont mieszkania Gdańsk Wrzeszcz (10) Witam, potrzebowałbym ekipy, do wykonania remontu mojego mieszkania. W skład... Mt budowlani fachowcy .... ? (13) Witam. Od ponad roku jestem nieszczęśliwym posiadaczem mieszkania.... carnophage Sprawdzeni remontowcy - pilnie poszukiwani (44) Witam, szukam zgranej ekipy (elektryk, hydraulik, wykończeniowiec) z wolnym... Halina szukam stolarza do zamontowania blatów kuchennych (6) 3 blaty w kształt litery U , bez listew łączących , oraz otwory pod zlew i płyte xxx Łączenie blatu - stolarz (4) Cześć, mam kupione dla blaty z Ikei, fornirowane, 3.8cm grubości. Chcę... Paweł meble na wymiar - kuchnia (13) Podajcie mi namiary gdzie robiłyście kuchnię pod zabudowę i byłyście... Madziuska2 Szukam stolarza (5) Proszę o namiar na sprawdzonego solidnego stolarz, lub zakładu... polanka Wykonanie pawlacza - jaka orientacyjna cena? (5) Witam Chcieliśmy zrobić niewielki pawlacz nad drzwiami wejściowymi do... nika