Projekt salonu (1) Witam; Szukam kogoś kto mógłby mi zaproponować projekt salonu na podstawie... Justyna Poszukuję firmy/brygady budowlanej do przebudowy domu - Niemcy (4) Witam. Szukam niedużej firmy lub brygady budowlanej do przebudowy i remontu... Krzysztof Montaż nawiewników okiennych (1) Poszukuję solidnego fachowca, który zamontuje mi nawiewniki w oknach PCV.... Piotr
Szukam fachowca do zrobienia kuchni (Gdynia) (6) W mieszkaniu było biuro, więc całe mieszkanie jest wykończone, ale kuchni... sss333 Meble kuchenne - jaki salon polecacie?? (1) Hej, jaki sprawdzony,dobry salon z meblami kuchennymi polecacie w... ewa Szukam ekipy budowlanej (9) Witam ,czy ma ktoś namiary na uczciwa ekipę budowlana,w 2016 chce rozpocząć... angmor81 Malowanie wzorów na kaloryferach (1) Szukam kogoś, kto umie malować na rurach łazienkowych, kaloryferach i innych... Agnieszka Drobne prace wykończeniowe (2) Zlecę: * demontaż grzejnika (nowe budownictwo, możliwe odcięcie zasilania... Adam Stolarz do zabudowy wc (3) Witam poszukuję stolarza, który zrobiłby zabudowę wnęki w wc wys. około 2,6... LM Oprawa obrazów - gdzie? (3) Czy znacie punkt oprawiający obrazy w pobliżu? Ew. Gdańsk Zaspa, Wrzeszcz,... megs Aranżacja mieszkania. (9) Szukam na cito kogoś do pomocy przy aranżacji kupionego mieszkania.... Patrycja Ustawienie anteny satelitarnej (4) Witam Mam pytanie czy ktoś w okolicy trudni się ustawieniem anteny? Mam... baniniak Plac zabaw (3) Chcielibyśmy postawić dla dzieciaków plac zabaw. Mieszkamy we wspólnocie,... jacek Naprawa zmywarki (1) Poszukuje kogos dobrego do naprawy zmywarki marki Bosh W GDYNI stokrota Ekipa do wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim potrzebna od zaraz (11) Poszukuje firmy, która solidnie wykończy mieszkanie 47m. Zakres prac:... -KoEm Stolarz - zamówienie drzwi drewnianych (4) Poszukuję stolarza do wykonania repliki zabytkowych drzwi w kamienicy. Czy... ivy Dach płaski (2) Szukam dobrego fachowca do wykonania poprawek i odwodnienia na niewielkim... Ewa Rolety, żaluzje - ktoś warty polecenia? (5) Cześć, Chciałabym prosić o opinie. Poszukuję firmę, która dobrze -... monikasz Szukam fachowca do położenia listew przysufitowych (4) Dzień dobry, tak jak w temacie: szukam fachowca do położenia listew... ola Wywóz mebli itp. (2) Witam, znacie tanią firmę, która wywiezie mi do utylizacji meble, lodówkę,... Klaudia