Graffiti (1) Witam, poszukuję twórców graffiti do pomalowania prywatnego żłobka. WIelkość... Przemo Stolarz lub zdolny montażysta mebli do zabudów w Gdańsku (1) Mam do zrobienia meble kuchenne, 2 szafy i jeszcze kilka elementów zabudowy.... Gdańsk Poszukuję firmy, która zaprojektuje i wykona meble kuchenne. (45) Witam,poszukuję firmy , która zaprojektuje i wykona meble do mojej kuchni.... ania3m
potrzebuje kogos do remontu tanio (11) poszukuje osoby do remontu lazienki, polozenia kafelek w kuchni podloga +... animma blaty do kuchni (4) witam szukam dobrego wykonawcy blatów granitowych do kuchni może ktoś ma... grześ Gdzie zrobić wizualizację elewacji? (3) witam czy możecie mi polecić firmę która zrobi mi wizualizacje elewacji domu... huanita szukam fachowca do pomocy przy remoncie mieszkania, pruszcz gdanski od stycznia (13) jak wyzej olcia princessa 1 stolarz z okolic wejherowa,redy,rumi (4) dziewczyny czy znacie dobrego slotarza, ktory nie zadrze ze mnie zbyt duzo... ola ŻYWICA EPOKSYDOWA PODŁOGA (1) Witam :) poszukuję firmy z trójmiasta lub okolic zajmującej się kładzeniem... sabiii Remont (3) Poszukuję ekipy remontowej do postawienia ścianek działowych z płyt k/g oraz... piotr77 czyszczenie dywanu (25) Mam nadzieję, że skoro forumowiczki wykazują się taka aktywnościa, to... konwaliowa Pilnie poszukuje ekipy budowlanej (1) Witam Pilnie poszukuje ekipy budowlanej do remontu łazienki toalety oraz... marek Remont mieszkania (17) Witam Szukam ekipy do skucia podłogi (toksyczne mieszkanie na Chyloni)... anka123 Dobry tapicer-Reda,Wejherowo,Rumia (1) Witam,Szukam dobrego tapicera do renowacji kompletu mebli 3+2+1 ze skóry... Wojtek Kuchnia IKEA (12) mam wielkie dylemat ...za tydzień dostajemy klucze od naszego M a ja nie mogę... anka do aranżacji kuchnia i 2 łazienki (4) Poszukuję osoby,firmy która pomoże mi w aranżacji aneksu (ok 15 mkw)... iza prośba budowa - tynki z maszyny (18) Dziewczyny mam pytanie bo pewnie są tu takie, które się budują albo niedawno... Karolinka29 nnt.kuchnia (16) poszukuję sprawdzonej firmy która zajmuję sie zabudową kuchni, korytarza...z... dorotkad1 Szukam firmy pioracej tapicerkę (2) Hej, szukam firmy (sprawdzonej) piorącą tapicerke, chodzi o kanapę i dywan.... mamka