potrzebny fachowiec do ocieplenia domu jednorodzinnego (2) Witam, dom jednorodzinny, powierzchnia scian ok 300m2 (odjąc oczywiscie... monika Wymiana instalacji wod.-kan. (2) Witam, poszukuję sprawdzonej firmy z referencjami do wymiany instalacji... Krzysztof Blaty kuchenne (3) Szukam wykonawcy blatów do kuchni kamiennych. Może toś podeśle mi... K.B.
Docieplenie poddasza (1) Witam, Planujemy docieplenie poddasza. Myślimy o dociepleniu pianką PUr lub... Aga555 Szukam brukarza (1) Szukam brukarza, który nie kosztuje b. dużo, a jednoczesnie potrafi ukladać... E. Czy ktoś korzystał z usług firmy kamieniarskiej GDAMAR z Gdańska? (1) Witam, zamierzam złożyć zamówienie w tej firmie dlatego bardzo interesują... karo Remont łazienki / poszukuje wykonawcy (2) Witam, poszukuję kogoś, kto wykona remont mojej łazienki. Do wykonania są... Magda Elektryk-polećcie kogos (7) Szukam niedrogiego elektryka z uprawnieniami do podłaczania kuchenek,pewnie... Melpomena Mały remont (8) Potrzebuje kogoś do małego remontu chodzi i połozenie paneli i wymalowanie... Kasia28 Kamieniarze (3) Witam, Co prawda forum dotyczy usług "dla domu", ale może możecie polecić... karo Projektanci, dekoratorzy wnetrz poszukiwani. (8) Witam szukam osoby która mogłaby zaprojektowac łazienke, kuchnie ect. Chodzi... wg Poszukiwany architekt wnętrz - styl skandynawski (18) Witam serdecznie, Poszukuję architekta, który pomógłby mi zaprojektować... sopocianka parkiet (1) poszukuje osoby do cyklinowania parkietu, znacie może kogoś dobrego? jakie są... Mania pranie dywanów (5) Jaki płyn albo proszek możecie polecić do prania dywanów? Na rynku jest tyle... agataaa nnt. poszukuje malarza (5) Dziewczyny, zawsze mozna na Was liczyc wiec moze i tym razem pomozecie, zanim... Caroca nnt. Wymiana okien (5) Znacie kogoś, kto poprawi spartaczoną robotę po wymianie okien? Okna były... Anka_Gda zabudowa wnęki (24) Gdzie warto wykonać zabudowę wnęki? Może jakieś sprawdzone firmy? A może... ja1983 remont Witomino (1) witam szukam fachowca który znalazłby czas na wyremontowanie jednego... Kasia Wymiana drzwi zewnętrznych (6) Czy ktoś może zarekomendować firmę,która wymieni drzwi i jest przy tym... megi713 Cieśla budowlany potrzebny info: tel.501128631 (1) Poszukuję cieśli budowlanego do złożenia wiaty z drewna 65m2, praca od zaraz.... Piotr