aranżacje wnętrz (1) http://www.plan.slupsk.pl/images/wiz_min2.jpg Aranżacje wnętrz w... Plan Design wnętrza Montaż alarmów mieszkaniowych - CCTV - DORADZTWO (1) Montaż alarmów mieszkaniowych - CCTV z materiałów własnych i powierzonych.... alarmy.trojmiasto@post.pl PRO-ES nie polecam (1) nieprofesjonalni zawiedziony klient
Szukam rzetelnego wykonawcy do z zrobienia balkonu (2) Witam, jak w temacie zlecę zrobienie balkonu 5,5m2. Zakres prac do... blurman Wykonanie dachu z materiałem (4) Słyszałem od znajomego, że najorzystniej jest remontować lub budować gdy kupi... Stanisław Sz. Montaż alarmów mieszkaniowych - CCTV (1) Montaż alarmów mieszkaniowych - CCTV 722446677 alarmy.trojmiasto@post.pl zabudowa balkonu (1) Witam poszukuję osoby która wykona zabudowę balkonu o dl.4,50 może ktoś... dana20 potrzebuje kosztorysata budowlanego ktory zrobi 5 kosztorysow pilne (1) 502 952 214 tomek Inna - Manufaktura Wnętrz opinia? (1) Witam mam pytanie czy ktoś korzystał z usług tej firmy, chodzi mi o aranzacje... Monique nnt. Ile kosztuje zrobienie dziury w suficie - wejścia na poddasze? :) (2) Sufit z płyt regipsowych, chodzi o to, żeby zrobić w nim dziurę i zamontować... bogosiaa tynki wewnętrzne - poszukuję (4) ściany (Xm2 - nie mam czasu przeliczyć) i sufit (110m2). jeden poziom domu.... emi3city Zrobienie bruzdy w podłodze/w posadzce (4) Szukam osoby, która byłaby w stanie zrobić bruzdę w podłodze/wylece o... blurman Do Starogardzian (1) Witam, Wraz z mężem zaczynamy budowę domu. Bardzo proszę o podanie... Ula___ płyty jumbo, drogowe (1) jak ktoś ma w rozsądnej cenie to czekam na info emi3city@wp.pl emi3city czyszczenie tapicerek (7) hej hej! dziewczyny macie może namiary na solidną i niedrogą firmę, która... Martyna76 budowa domku (11) Witam. Chciałabym się dowiedzieć ile wynosi koszt i czas budowy małego domku... Marek Zlecę budowę domu SSO być może więcej (1) Witam! Zlecę budowę domu jednorodzinnego wg projektu Anulka:... Jakub Czapiewski szukam stolarza do przeróbki szafki w kuchni na zmywarkę. (1) Witam. Poszukuję stolarza, który podejmnie sie drobnego zlecenia.... Aga ekipa do elewacji - poszukuję (2) Poszukuję ekipy do dokończenia elewacji, szacunkowo do zrobienia jest: klej... emi3city Hydraulika do wymiany grzejników instalacja stalowa spawana (2) Witam, Szukam dobrego hydraulika który podjąłby się wymiany grzejników u... 1985sloneczko