szukam stolarza (8) wiem, ze było juz nie raz, ale moze coś nowego. potrzebuje zrobić 2 pawlacze... pala01 hydraulik- fachowiec (2) witam, czy ktoś może polecić hydraulika znającego się na swojej pracy? Ważne... Patrycja wywóz starych desek u kogo zamowic (5) J/w znajomi zrobili remont podłogi potrzebują kogoś z transportem kto... Sara-03
dom projekty (4) Pytanko.duzo z was budoje domy z jakich studi projektowych lub architektow... krzysztof.gd poszukuje speca od zainstalowania anteny wzmacniającej zasięg GSM (1) poszukuje speca od anten który umiałby doradzić jaką antene itd żeby wzmocnić... dartka nnt. Gdzie i ile za takie schody? (23) Może któraś z forumek się orientuje. Potrzebuję namiarów na speca od... bogosiaa cekolowanie i malowanie (4) Szukam rzetelnego fachowca do cekolowania i malowania małej kuchni i... lena Poszukuje kogoś kto zaprojketuje mi cukiwernie kawiarnie, na już wybranych kolorach i wyposażeniu (2) jak wyzej, szukam kogos kto zaprojektuje mi 3 wersje w programie... olciaprincessa schody drewniane (1) Witam, poszukuję stolarza do wykonania drewnianych schodów. Szukam kogoś z... adriane OKNA drewniane regulacja - fachowiec (1) szukam kogos do regulacji drewnianych okien kontakt gg 3029269 mjakmama Szukam dobrego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie poddasza (8) Szukam dobrego, rzetelnego fachowca do cekolowania, malowania, ocieplenie... monia12345 Szukam ekipy do wykończeniówki na cito (5) Na cito poszukuję ekipy od wykończeniówki - wylanie fragmentu posadzki,... nikagda taniej wziąść sprzątaczke (1) wyjdzie zdecydowanie taniej wziąść kobietę do pomocy z ogłoszenia Jolall GDZIE NAJLEPIEJ KREDYT Z DOPŁATĄ?? (1) witam mam pytanie czy ktoś brał już kredyt w programie Rodzina na Swoim i... RafalR Projekt domu mieszko - (5) Witam , zakochałam się w tym domu, czy ktoś wie gdzie mozna w naszych... nitusia25 drzwi zewnętrzne z montażem (1) Muszę wymienić drzwi wejściowe. Chciałbym jakieś dobre antywłamaniowe. Kogo... Mario kafelkarza poszukuje - tanio - od zaraz (9) poszukuje fachowca - kafelkarza taniego; prosze o namiary i ceny za metr... karin POSZUKUJE OSOBE KTORA ZNA SIE NA VIDEODOMOFONY (2) POMOCY dodo7405 montaż baneru (1) witam, czy ktoś się orientuje ile może kosztować montaż baneru reklamowego... BB Tapicera do wykonania narożnika z trójmiasta poszukuje!!!!!! (2) Witam.Poszukuje tapicera do wykonania narożnika.Wszystkie dostępne w sieci... Ewa 31