Nadstawka (1) Szukam kogoś kto robi mi nadstawkę na szafę kupiona w sklepie BRW,podaję link... Anita# mieszkanie pod klucz (14) poszukuję ekipy bądź pojedynczej osoby do wykończenia mieszkania własnie... moniaewa Firma - wymiana instalacji wod.-kan. (5) Witam, poszukuję solidnej firmy do wymiany instalacji wodno-kanalizacyjnej.... Rok
szukam architekra wnętrz (4) Witam, Poszukuję osoby która zaprojektuje mi kolory ścian i mebli w lokalu -... Maciej Kokot Szukam do cekolowania i malowania (7) Poszukuję pilnie osób do wycekolowania i pomalowania mieszkania na Starówce -... AnnaK. przeniesienie gniazdka/nowe gniazdko (9) Musimy przenieść jedno gniazdko elektr.,z jednej ściany na drugą,jaki jest... Anka firma budowlana ZARAX (1) Czy ktoś miał przyjemność współpracy z tą firmą? Poproszę o opinię. Radek czy ktoś zna ESTETA z chwaszczyna lub Norico ze słowackiego (1) jak w temacie, ktoś ma jakieś opinie o firmie esteta z chwaszczyna lub NORICO... wybranek Projekt wyburzenia 2m ścianki konstrukcyjnej (9) kupilismy mieszkanie w bloku z wielkiej płyty i chcielibyśmy wyburzyć 2m... Natalia Sprzątaanie biura (3) Witam, poszukuję porządnej i niedrogiej firmy która zajęła by się sprzątaniem... phil poszukiwany dobry i tani fachowiec (10) szukam dobrego i taniego fachowca do wykończenia mieszkania w stanie... ewa montażmebli (3) witam, pilnie zlecę montaż kuchni z ikei, wraz z podłączeniem sprzętu agd,... AB renowacja starych mebli (4) Czy ktoś z Was zna osobę (tanią i solidną), która zajmuje się renowacją... Przemek panele,kafle,scianki k-g,cekolowanie,malowanie i inne,niedrogo-Gdańsk (1) polecam,na terenie Gdańska,504-389-474,solidnie i uczciwie. remonty cyklinowanie - koszt i oferta (4) szukam fachowca, który wycyklinuje podłogę - parkiet dębowy, surowy,nigdy nie... wmp zabudowana szafa (3) Chciałem sięgnąć opinii o firmie Indeco Trójmiasto co ma siedzibę w Galerii... ferdek Czyszczenie dywanów, wykładzin - poszukuje. (8) Witam, Poszukuje sprawdzonej osoby działającej na terenie Gdyni... a. stolarz meble kuchenne (9) Witam moze ktoś z Was zna dobrego i nie drogiego stolarza , chce zrobic... ania Remont-sufity podwieszane potrzebny fachowiec-pilne (10) Witam, Pilnie potrzebuję namiary na uczciwego solidnego fachowca, który... Becik27 poszukuje osoby montującej banery (4) poszukuje osoby do montowania banerów, stałe zlecenia nie jest wymagany... adpeople