SCHODY - poszukuję solidnego stolarza (6) Witam, Mam w domu dębowe schody, które chcę wycyklinować zabarwić bejcą i... GBK poszukuję ekipy - tynki wewnętrzne (2) powierzchnia nie jest duża, ale prosta (mało okien, ściany równe, itp).... emi3city TAPICER - stolarz - poszukiwany (1) szukam stolarza-tapicera, ktory zrobi mi tapczanik na wymiar i jeszcze dobrze... goniau
SZAFA i KOMODA (4) Potrzebuje kogoś kto wykona szafę o szerokości 2 m, dośc płytką bo max 45 cm,... Pati Zlece budowe domu Z123 (2) Jak w tytule. proszę o wycene. Tylko poważne oferty.kajtek123.79@o2.pl KasikRot Wykonanie Drzwi (2) Witam.Poszukuje stolarza do wykonania drzwi ze skosem wraz z futryna za... castell_2005 elektryk - Gdańsk Wrzeszcz pilne! (4) Szukam elektryka na sobotę rano w związku ze zwarciem w gniazdku i dalszej... Marek Z 123 Czy ktoś buduje? (4) Jak w tytule. Jeśli ktoś buduje poproszę o kontakt.kajtek123.79@o2.pl Będę... KasikRot Wykonczenie domu Ekipa (7) Poszukuje ekipy budowlano wykonczeniowej, która wykonczy mi dom w Gdańsku... Anita jedna szafka kuchenna na wymiar - kto może wykonać? (4) Witajcie, Potrzebuję jednej szafki na wymiar. Fachowiec, który robił mi... Kas Fundamenty po dom (1) Mam pytanko; Jaki jest koszt wylania fundamentów + ławy pod dom o podstawie... KasikRot postawienie scianki karton-gips , szukam fachowca (9) Witam Poszukuję kogoś kto postawi w moim mieszkaniu ściankę z płyt... ala Kompleksowy remont kuchni (1) W maju planuję rozpocząć remont kuchni o powierzchni ok. 4m2 na Gdyńskim... Joanna poszukuję ekipy sprzątającej (2) Witam, chciałbym przygotować mieszkanie do remontu. Potrzebuję wynieść parę... darek Elektryk (6) Witam Poszukuję solidnego elektryka, do przeprowadzenia modernizacji sieci.... MisiuGD Dekarz Trójmiasto i okolice (4) Witam Poszukuje namiarów do dobrego dekarza, ktróry zamontuje okna... Gosc odnawianie drzwi drewnianych - koszt (3) drzwi wewnętrzne, z szybami, drewniane, pomalowane jakąś mahoniową... wmp123 Danbud - (1) Czy znacie jakies opienie na temat tej ekipy budowalej. Prowadzona jest przez... nitusia25 kafelkarz (6) Poszukuję kafelkarza - wymiana 7 uszkodzonych kafli zewnętrznych. Kafle... Rina szukam, wybicie otworu pod puszkę (3) szukam kogoś na szybka robotę w gdańsku. Praca polega na wykuciu otworu pod... odk