nnt remont (7) poszukuję ekipy do remontu mieszkania w wielkiej płycie tj. wymiany... ajkulek Transport ok. 200-kilogramowego grzejnika (7) Witam, szukam firmy, która zniosłaby z 2. piętra (kamienica, drewniane... maga82 EKIPA DO ROZBIóRKI POTRZEBNA (3) Poszukuję ekipy do rozbiórki lokalu drewnianego w śródmieściu Gdyni,... mir
drewutnia (3) Czy Ktoś może polecić jakiegoś solidnego wykonawcę drewutni? KK Gdzie znaleźć zaufaną firmę wykończeniową ? (23) Szukam rzetelnej, pewnej i zaufanej firmy wykończeniowej do wykończenia... Szybki Bill Elektryk - pilne! (3) Wynajmuję lokal, który stał dłuższy czas nieużywany i ma zdjęty licznik.... sadyl podłoga parkiet lub drewno (4) szukam namiarów na kogoś kto wykona w mieszkaniu 2 podłogi drewno... rekin dkd z ul kartuskiej? (1) czy ktos cos wie o firmie dkd z ul kartuskiej? drs238 Sukam ekipy budowlanej (5) Witam, szukam solidnej ekipy do wybudowania domku jednorodzinnego w okolicach... siwy przemysłowa brama wisniowski - poszukuję montera (2) jak w temacie emi3city firma madaMEBEL (4) Proszę o opinie o firmie madaMEBEL z ul. Hallera.Czy warto tam zamówić meble... Magdalena Remont mieszkania-sprawdzona ekipa (20) Potrzebuję namiarów na sprawdzoną ekipę która wykona kompleksowe wykończenie... Becik27 wykończenie domu szkieletowego - OSB, k/g inne - czy możecie polecić jakąs ekipe? Gdańsk (10) Witam. Jak w temacie. Czy możecie polecić jakąś ekipę budowlaną do... qweas projekt łazienki z wykonaniem? gdzie w Gdańsku? (10) jw. zastanawiam się czy w marketach typu castorama, obi czy leroy merlin... Kasieńka79 drewniane meble na wymiar - zabudowa pokoju (5) szukam kogoś, dobrej firmy, która się podejmie zrobienia szafy narożne i z... wmp1223 Zabudowa kuchni,przedpokoju.Proszę o pomoc (17) Poszukuję sprawdzonego fachowca do zabudowy kuchni i przedpokoju.Chodzi mi... Becik27 zlece oklejenie drzwi okleina (3) zlece oklejenie drzwi okleina z jednej strony, okleina ktora jest na tych... wrzeszcz Poszukuje Stolarza (4) Witam.Poszukuje stolarza do wykonania drzwi ze skosem wraz z futryna za... castell_2005 pilnie poszukuję do dokończenia remontu (5) Poszukuję zaufanego fachowca, który wyszpachluje i wyszlifuje mi ok 8m2... madzia83 SCHODY - poszukuję solidnego stolarza (6) Witam, Mam w domu dębowe schody, które chcę wycyklinować zabarwić bejcą i... GBK