szukam stolarza (3) koniecznie potrzebuje fachowego stolarza żeby zrobił cześć brakującej... radar12 Poszukuję firmy, która zamontuje drzwi wewnętrzne (17) Szukam firmy- fachowej i sprawdzonej, która zamontuje drzwi wewnętrzne - 5... KB SZUKAM FACHOWCOW do wymiany starych drzwi wewn wraz z futrynami (6) czy wymienaliscie drzwi wewn wraz z oscieznicami? prosze o namiary na... zola
autocad 3d - pomoże ktoś? (11) nic skomplikowanego. jak szkielet 3d zapełnić płaszczyznami. tak aby osoba... emi3city Podwieszany sufit (5) Witam,czy orientujecie się ile takie cudo kosztuje? Może znacie dobrych... Agnieszka Fachowiec do podłączenia płyty indukcyjnej (8) Macie kogoś sprawdzonego? Ania grabienie, wertykulacja ogrodu - osoba do pracy szukam (4) Witam, Szukam osoby, która dokładnie wygrabi ogród około 150m2. Praca na... Agnieszka piaskowanie i malowanie proszkowe dużych elementów? (1) poszukuję firmy (3 miasto i okolice), która będzie w stanie wypiaskować i... emi3city obicie kanapy jaka cena (3) http://img10.imageshack.us/img10/918/manstadsofanaroznazpoje.jpg Uploaded... goralka Doradzicie ? okna/drzwi (1) Muszę wymienic drzwi .Jakie koszty mnie czekają ,czy znacie jakieś sprawdzone... Nata Radca prawny od nieruchomości - poszukuję (4) witam, jak w temacie. najlepiej z Gdyni. mam problem z małym deweloperem i... trzydziestka nawiewniki (2) POMOCY! poszukuje solidnej firmy do zamontowania nawiewnikow do okien Beata ELEKTRYK Z UPRAWNIENIAMI-PODŁĄCZENIE PŁYTY (3) Witam, Czy ma ktoś namiary na elektryka, który posiada uprawnienia do... grecja88 Szukam do budowy dzialki ogrodniczej od zaraz (2) Witam szukam osoby chetnej lub firmy do budowy domku wypoczynkowego na... ana_zaba Rolety, żaluzje kto i jakie (2) Temat jak kotlet odgrzewany ale, proszę o informację komu zlecić montaż. Kogo... Mar Komin (2) Mam pytanie do zorientowanych w budownictwie: ile w przybliżeniu wynosiłby... kaszubski Szukam wykonawcy zabudowy w przedpokoju (szafy) (1) Szukam wykonawcy szawy w przedpokoju o wymiarach wys. 240, szer. 117,... Alexis szukam ekipy do budowy domu (3) Witam szukam ekipy domu w mango ok 130m2 w baninie.Czekam na propozycje i... H&M drzwi przesuwane 'wscienne' ;) (26) Cz ktoś robił takie drzwi? Jaki jest mniej wiecej koszt takich drzwi... nulka BRYL meble (3) Witam Czy ktoś robił meble u stolarza BRYL Meble z Gdyni? Jakie macie... K.