Cz ktoś robił takie drzwi?
Jaki jest mniej wiecej koszt takich drzwi (dwuskrzydłowe bądź jedno) ? + jaki jest koszt montażu ?
Możecie polecić jakąś firme ?
witam , koszt drzwi i kasety od 700zl wzwyz ,montarz to w zalerznosci jaki jest stary otwor w jakiej scianie itd ,od 500 w gore ,a polecam samego siebie ,, michalkapusta@yahoo.co.uk
prosze o kontakt ,pozdrawiam
Ja także poproszę o zdjęcia takiego rozwiązania. Z góry dziękuję. nepenthes@tlen.pl
Czy do tego typu systemów potrzebna jest także ościeżnica?
Pozdrawiam
możliwości i rozwiązań jest wiele.wyślij zdjęcie gdzie ma być zastosowane rozwiązanie drzwi przesuwnych - otrzymasz dokładną informację i zdjęcia
z wykonanych podobnych realizacji. e-mail:remdomgd@interia.pl
pozdrawiam
Witam , kaseta na allegro 485 zł. +drzwi 0k 400 zł..Zestaw drzwi +zamek+ ościeżnica ok 1000 zł.Jestem w trakcie montażu .Jak zamontują to napiszę ile wzięła ekipa.Drzwi wewnątrz ścianki są podobno trwalsze.
Pozdrawiam.
Witam,
Będę w niedługim czasie przeprowadzał remont mieszkania i między innymi będę wydzielał pokój stawiając ścianę k-g, w niej chcę umieścić drzwi przesuwne. Interesują mnie koszta zakupu (oczywiście orientacyjne bo tu chyba pewnie dużo zależy od wybranego skrzydła) oraz informacje gdzie w Gdyni można takie drzwi nabyć. Przy okazji będę chciał wymienić drzwi w pokoju i łazience na taki sam wzór jak będą miały drzwi przesuwne.
W razie czego mój mail: mregis@o2.pl
Proponuję zapoznać się z katalogiem I/2011 Porta,na stronie 82 i 83 jest pokazany system przesuwny KOMPAKT - ceny-wzory-okleiny itd.Po więcej informacji na temat np.montażu i zakupu dzwonić 602 621 517,lub e-mail remdomgd@iteria.pl
niestety czesto wypadaja - bo lekko chodzą , mimo stoperow - gora wypada.........potem sie TNIE regips i wczepia,sciska i zakleja,szpachluje, maluje......... JA NIE POLECAM, chociaz to fajne rozwiazanie w malych budynkach
fakt - porozmawiamy po kilku latach, jak sie rozruszaja sruby :) nakretki, i spadna, jak sie rozluzuje szyna z tylu :) nie ma mocnych niestety- kazde drzwi trzeba dociagac a tych nie da sie ! bez ciecia pasa pol metra na 15cm u gory co kilka lat......lub czescie - jezeli sa dzieci w domu.