Solidni/uczciwy serwis chłodziarko-zamrażarek! (1) Dzień dobry! Czy ktoś z Państwa poleci mi solidny (uczciwy) serwis/fachowca z... Gralka1 SZKLARZ - poszukuję solidnej firmy. (1) Witam, Mam małą łazienkę na poddaszu, w której chcę zrobić kabinę... GBK Podłoga drewniana- jaki koszt całkowity (legarki, listwy, montaż, itp.) (4) Witam, czy ktoś z Was orientuje się jaki jest koszt całkowity wykonania... Monika
nnt Remont łazienki (2) Kto ostatnio robił remont łazienki i ile płacił za robocizne ? Tak... x-ellka WYMIANA OKIEN (1) Jak wygląda kwestia wymiany okien? Długo trzeba czekać na zgode konserwatora?... Mieszczka OKNA - STAROGARD GDAŃSKI i okolice (1) Witam, Proszę o namiary na producenów okien w Starogardzie Gdańskim lub... Anna Firma, która zechce zająć się wykonaniem jednego mebla... (6) Mam niewielki "duży" pokój w związku z czym każdy cm jest na wagę... larisa28 G-Tech Instalacje Marek Skiba (1) Pośzukuję opini na temat tej firmy. www G-Tech Instalacje Marek Skiba (1) Poszukuję opini o tej firmie. Dziękuję. abiks Cekolowanie ścian (13) Poszukuję dobrego i niedrogiego fachowca do cekolowania i oszlifowania ścian... Gdynianin zmiana usytuowania kominu wentylacyjnego w kuchni (1) Witam, Jesteśmy na etapie zalewania stropu (za kilka dni). Zastanawiam... Anna schody wewnętrzne-wykonanie (1) poszukuje wykonawcy schodów na poddasze,chodzi o sam wyrób do samodzielnego... emodrzew Projektowanie ogrodu (1) Czy możecie mi powiedzieć w jakiej cenie mniej więcej jest zrobienie projektu... Marta J. obudowa kominka (2) witam, czy ktos moze polecic firme ktora wykona obudowe kominka? Sam wklad... makuszka zabudowa balkonu (1) Właśnie wybieram firmę zabudowującą. Dostałam ulotkę Kogutek- okna. Zna ktoś... inka5 pomiar akustyczny-mieszkanie prywatne (4) Poszukuję firmy która wykona badanie akustyczne w budynku wielorodzinnym... kaja Ile za malowanie? (9) Prosze o informację jakich granicach kształtuje sie koszt malowania za metr... MajowaMaja Azbest (1) Witam, poszukuję firmy która posiada odpowiednie certyfikaty oraz uprawnienia... ... Szkło hartowane do kuchni - poszuję wykonawcy z Trójmiasta (3) Witam serdecznie W najbliższym czasie będę urządzać kuchnię i chciałbym... E. CZY KOMUŚ ZAMIENIONO EKSPRES LUB COKOLWIEK W SERWISIE ELDOM NA UL RADUŃSKIEJ 23 (1) PODMIENIONO MI EKSPRES !!!!!!! DWA MIESIĄCE TEMU ODDAŁAM EKSPRES SAECO DO... BOZENA