szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi (1) Witam, szukam kierownika budowy z uprawnieniami gazowymi, żeby mógł... bikej Montaż drzwiczek dla psa w drzwiach balkonowych (2) Chciałabym zamontować drzwiczki dla psa, aby mógł wychodzić sobie na balkon,... Kostkap demontaż kaloryfera (2) Poszukuję fachowca do demontażu kaloryfera wraz z skróceniem rur... maja
Ocieplenie plastikowych okien (2) Szukam osoby/ekipy , która skoryguje mi źle zamontowane ( niedocieplone) okna... Justyna czy znajde kogoś do zacierania siatki?? (1) jak w temacie oczywiście zależy mi na cenie, więc może polecicie kogoś... knudi szukam fachowca do położenia drewnianych podłóg (3) mam do wykończenia spory metraż w domu,zależy mi na fachowym... doka wyburzenie ściany działowej-jaki koszt (6) Witam. Mam malutkie mieszkanie i chciałabym zyskać choć troszkę więcej... katka POSZUKUJE KOGOŚ KTO WE WRZEŚNIU POMALUJE MI KLATKĘ W KAMIENICY (3) Jesli macie jakieś namiary - prosze o kontakt 501436616 akmka Cekolowanie mieszkania w stanie deweloperskim (2) Poszukuję ekipy do cekolowania mieszkania metodą maszynową na październik.... ilp100 firma mer-bud? opinie? (1) czy to solidna firma i mozna zaufac? zainteresowanyh Szafka łazienkowa (3) Szukam kogoś, kto wykona mi na wymiar szafkę pod umywalkę. Tel. 660-516-210 asela Szukam firmy do elewacji zewnetrznej - gruby tynk (4) Chcemy robić elewację na domu, ale interesuje nas tylko taka bardzo gruba... Karolinka29 firma remontowo-budowlana (2) Szukam kogoś kto zrobi ganek przed tomem i dokończy remont jaska Układanie kostki Ryszard Drywa - zdecydowanie nie (2) Szanowny Pan rozkładał ulotki pod domami, więc skorzystaliśmy i... wkurzona prace remontowo-budowlane (2) Szukam kogoś kto zrobi ganek przed domem i dokończy remont jamama Poszukuję elektryka (4) do zrobienia kilku kontektów. KasikRot Kąpiel w wanience ultradźwiękowej (2) Cześć ludziska! Mam do Was pytanie. Gdzie w Gdańsku, ew. Sopocie mógłbym... TwojSoltys Kąpiel wanience ultradźwiękowej (1) Cześć ludziska! Mam do Was pytanie, gdzie w Gdańsku, ew. Sopocie mógłbym... Sołtys Usługi budowlane SZYBKO TANIO I SOLIDNIE (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/remonty-budowlane/szybko-tanio-i-solidnie-ogl... Kaczuszka85 mądralę od spraw budowlanych potrzebuję :-) (12) chodzi o pozwolenia na budowę. prv emi3city