Układanie kostki Ryszard Drywa - zdecydowanie nie

Temat dostępny też na forum: Opinie i oceny
Szanowny Pan rozkładał ulotki pod domami, więc skorzystaliśmy i zadzwoniliśmy. Przyjechał obejrzeć zakres prac i dokonał wyceny. Nie targowaliśmy się z Panem - zależało nam na dobrze i terminowo wykonanej pracy. Pokazał nam wcześniej wykonane prace u klientów - wszystko było ok. Umówiliśmy się na konkretną kwotę i termin - przyjechał zostawił 2 Panów -od jednego zionęło alkoholem. Przymknęliśmy oko, ale Ci Panowie przez pół dnia chodzili, kręcili się, rozmawiali przez telefon,a praca stała w miejscu. Też nic nie mówiliśmy, w końcu to nie my płacimy im za godzinę, czy dniówkę, my mamy ustaloną kwotę za wykonaną pracę, która rozliczana była na metry. Przyjechał Pan Ryszard w środku dnia i zabrał ludzi i powiedział, ze przyjadą za 2 dni, bo mają coś pilnego do dokończenia w poprzednim miejscu. Po 2 dniach przyjechał, ale stwierdził, że nie ma czasu teraz, żeby to robić, a właściwie to mu się nie opłaca - sam określił cenę, nikt się z nim nie targował.
Zdecydowanie odradzam wszystkim - ma w swojej ofercie zakładanie ogrodów i jak to się przyznał o ogrodach ma takie pojęcie ile wyczyta w internecie, pewnie o nawadnianiu i kostce też. Przestrzegam wszystkich ten człowiek jest niepoważny, na szczęście na samym wstępie przezornie zaznaczyłam, ze płatność po wykonaniu usługi i nie płacę za fragmenty. Teraz mam rozkopany ogród i problem, aby w sezonie znaleźć od ręki ekipę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Układanie kostki Ryszard Drywa - zdecydowanie nie

Mam do prośbę, gdyby była możliwość kontaktu z Panią to proszę o wiadomość na maila, chcę oddać sprawę do sądu, a nie mam danych Firmy Pana Ryszarda D.
poniżej podaję swój mail sawek71@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Oprogramowanie dla firmy (22 odpowiedzi)

Jakiego typu oprogramowanie do firmy polecicie? Gotowe czy może jednak dedykowane?

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...