Układanie kostki Ryszard Drywa - zdecydowanie nie
Szanowny Pan rozkładał ulotki pod domami, więc skorzystaliśmy i zadzwoniliśmy. Przyjechał obejrzeć zakres prac i dokonał wyceny. Nie targowaliśmy się z Panem - zależało nam na dobrze i terminowo wykonanej pracy. Pokazał nam wcześniej wykonane prace u klientów - wszystko było ok. Umówiliśmy się na konkretną kwotę i termin - przyjechał zostawił 2 Panów -od jednego zionęło alkoholem. Przymknęliśmy oko, ale Ci Panowie przez pół dnia chodzili, kręcili się, rozmawiali przez telefon,a praca stała w miejscu. Też nic nie mówiliśmy, w końcu to nie my płacimy im za godzinę, czy dniówkę, my mamy ustaloną kwotę za wykonaną pracę, która rozliczana była na metry. Przyjechał Pan Ryszard w środku dnia i zabrał ludzi i powiedział, ze przyjadą za 2 dni, bo mają coś pilnego do dokończenia w poprzednim miejscu. Po 2 dniach przyjechał, ale stwierdził, że nie ma czasu teraz, żeby to robić, a właściwie to mu się nie opłaca - sam określił cenę, nikt się z nim nie targował.
Zdecydowanie odradzam wszystkim - ma w swojej ofercie zakładanie ogrodów i jak to się przyznał o ogrodach ma takie pojęcie ile wyczyta w internecie, pewnie o nawadnianiu i kostce też. Przestrzegam wszystkich ten człowiek jest niepoważny, na szczęście na samym wstępie przezornie zaznaczyłam, ze płatność po wykonaniu usługi i nie płacę za fragmenty. Teraz mam rozkopany ogród i problem, aby w sezonie znaleźć od ręki ekipę.
Zdecydowanie odradzam wszystkim - ma w swojej ofercie zakładanie ogrodów i jak to się przyznał o ogrodach ma takie pojęcie ile wyczyta w internecie, pewnie o nawadnianiu i kostce też. Przestrzegam wszystkich ten człowiek jest niepoważny, na szczęście na samym wstępie przezornie zaznaczyłam, ze płatność po wykonaniu usługi i nie płacę za fragmenty. Teraz mam rozkopany ogród i problem, aby w sezonie znaleźć od ręki ekipę.