Stolarz (3) Szukam fachowca który wykona mi stół do jadalni. Taki trochę niecodzienny,... Karolina Poszukuję fachowca do zrobienia łazienki (11) konkretnie chodzi mi głównie o kogoś kto dobrze wykona kabinę prysznicową bez... Dorota Fototapeta (2) Szukam fachowca do naklejenia fototapety. Proszę o cenę i kontakt. mela
Jakie polecicie tanie firmy przewożące rzeczy w Gdyni? (1) Witam W piątek potrzebuję przewieść kilka rzeczy z punktu A do punktu B a... Gość Wykończenie łazienki (9) zlecę wykończenie łazienki w nowym mieszkaniu, stan surowy, wg. projektu... namibe@wp.pl Przeniesienie kaloryfera (6) Witam, zlecę zamiane kaloryferów w dwóch pokojach (zamienić je miejscami).... Wojtek kwietnik ze sznurka - makramy (3) Czy jest tu w Trójmieście ktoś kto wyplata takie kwietniki ze sznurków... elekmelek Kominiarz - gdzie w okolicy? (3) potrzebuję zrobić przegląd komina, możecie polecić jakiegoś fachowca z okolicy? Luk Blat kuchenny - szukam stolarza. (5) Polecacie jakiegoś stolarza sprawdzonego i taniego? Na jaki blat się... nn Cieknący dach - szukam dekarza (4) Witam, przecieka mi dach w domu . Sypialnia ze skosem , tam waśnie pojawił... Kasia Schody na beton (8) Witam. Czy ktoś może polecić dobrą firmę do obłożenia betonowych schodów?... TK Potrzebny tapicer i stolarz (3) Witam Poszukuje tapicera do wymiany tapicerki w fotelach oraz stolarza do... Ewa Poszukiwany kafelkarz (5) jak w tytule .poszukuje kafelkarza . tel 729-352-385 magda Fundamenty (1) Witam, Poszukuję osoby do wykonania fundamentów miejscowość Szemud.... user_137694207623 Naprawa domofonu (3) Poszukuję elektryka, który naprawi domofon na 3 mieszkania. Kabelki trzeba... annabella Kto poleci dobrą firmę budowlaną (1) Jestem zainteresowany wybudowaniem domu w Baninie który będzie miał ok 140 m2... user_137693791709 Szukam firmy biuro K/G (1) Do realizacji pomieszczenie pod biuro z K/G lub PCV. Pomieszczenie 3x4x3. +... adam Poszukuję ekipy do wykończenia mieszkania w Gdańsku! Pilne. (7) Poszukuję ekipy do wykonczenia mieszkania, prace : położenie podłóg -... Wojtek Wykończenie mieszkania. Fachowiec potrzebny od zaraz. (10) Witam, Niedlugo odbiore swoje mieszkanie i chcialabym zapytac czy ktos jest... Ania LU-KAM - proszę o opinie (1) Witam, planujemy z mężem ułożyć sobie podjazd z kamienia, słyszałam, że jest... Ola02