Firmy do zamontowania drzwi (3) Czy ktoś się orientuje, czy w Trójmieście są firmy, które montują drzwi... Piotr Zalepienie dziur po wymianie CO (2) Szukam fachowca, który zalepi dziury powstałe po wymianie instalacji gazowej. Ania Transport - poszukuję. (1) potrzebuje transport dla lodówki na 17 10 z ul cieszynskiego do sp8 na... zwierzak
Zakład robót budowlanych Bogdan - proszę o opinie (1) Dzień dobry. Mam pytanie jakie macie opinie o Lewocz Bogdan ZAKŁAD ROBÓT... dzastinax333 Fachowiec do poprawy obudowy wanny poszukiwany natychmiast. (6) Poszukuję fachowca który poprawi błędy poczynione przez pseudo wykonawcę przy... Joanna Wywóz gruzu budowlanego. (3) Kogo możecie polecić do wywozu gruzu z budowy? Dom na wykończeniu, śmieci... november rain Montaż anteny satelitarnej (2) czy ktoś może polecić dobrego montera anteny satelitarnej(cyfrowy polsat) K. Malowanie (12) Szukam kogoś do wymalowania na biało 48 m mieszkania w stanie deweloperskim... aga Hydraulik --> podłączenie grzejników (2) Witam, wymieniłem grzejniki żelwne na płytowe i poprzedn hydraulik zle coś... Gdańsk Wyrównanie ścian w mieszkaniu deweloperskim (6) Czy wiecie ile kosztuje wyrównanie ścian w mieszkaniu deweloperskim i czy... aga Poszukuję ekipy budowlanej - weranda i garaż (1) Poszukuję doświadczonej i solidnej ekipy budowlanej do rozbiórki werandy (14... Kuba Wniesienie ciężkiej pralki II p. (16) Witam, szukam ekipy chętnej do wniesienia ciężkiej pralki ważącej ok. 100... Alicja Poszukuję transportu długich (6m) desek (2) Witam, Poszukuję kogoś dysponującego pojazdem zdolnym przewieźć rozebrany na... Piotr Gdzie naprawa sprzętu RTV AGD najbliżej Banina? (8) Gdzie najbliżej Banina świadczone są usługi napraw sprzętu RTV AGD? Dzięki... Remes Zlecę wykonanie projektu łazienki 4.2 m2 Gdańsk (1) Witam, Zlecę wykonanie projektu niedużej łazienki o pow. 4.2 m2 Interesuje... Bartek Prace hydruliczne (2) Szukam hydraulika, który przeniósłby rurę od kanalizacji pod geberit przy... Paulina Remont dobra ekipa (8) Witam, poszukuję ekipy remontowej do remontu łazienki + wc (osobno) +... Anka Pranie kanapy (1) Cześć, czy możecie polecić kogoś kto ma odpowiedni sprzęt i jest dokładny w... Pola Gdzie kupić szambo? (2) Witam. Chcę kupić betonowe szambo ze sprawdzonego źródła, czy ktoś zna... miastownik Firma PRO ES (38) Proszę jeśli ktoś coś wie o firmie PRO ES, która zajmuje się montażem drzwi,... Rafał