Architekt/pomoc przy wyborze projektu (2) Poszukuję osoby która pojechałaby z nami na zakupioną działkę okolice Żukowa... Weronika Szukam prawdziwego fachowca do wykończenia. (31) Potrzebuje kogoś uczciwego do kompleksowego wykończenia mieszkania.Odbiór mam... Bartecki Remont łazienki (8) Ma ktoś może namiar na jakiegoś fachowca zajmującego się remontami łazienek?... Łazienkowa
Dobra firma stolarska/stolarz potrzebny! (1) Poszukuje sprawnej firmy stolarskiej lub w ostatecznosci stolarza- do... laska111 Żaluzje plisowane - gdzie zrobię w okolicy Banina? (7) możecie mi polecić kogoś z okolicy, u kogo zrobię zaluzje plisowane bądź... K. Folia mleczna na okno (2) W zasadzie mógłbym kupić folię i przykleić (na mokro) samemu. Widziałem, jak... sadyl Remont dachu (1) Jaką blachodachówkę polecacie, znacie dobrą i przystępną firmę dekarską. miejscowy Szukam wykonawcy budowlanego (1) Pilnie potrzebny wykonawca sciany szczytowej budynku jednorodz i bocznych na... kristi-60@wp.pl SCHODY WEWNĘTRZNE - SZUKAM WYKONAWCY (7) Jak w temacie - schody kręte lub inne (oczekuję porady!) - dobry wykonawca,... olgaanna Pilnie agenta Multimedi (1) Macie godnego polecenia agenta Multimedia Polska, miałam tel do fajnej kobity... ja Poszukiwany kafelkarz. (1) Witam poszukuję namiarów do sprawdzonego kafelkarza, który położy kafelki na... Asia Kto skonstruuje krzesło uchylne? (3) Witam. Mam malutki przedpokój, w którym żadna pufa ani stołeczek się nie... sarah227 Projektowanie wnętrz - ktoś poleci? (3) Witam, Lada chwila będę szczęśliwą (mam nadzieję ;) ) mieszkanką Banina.... AJ Szukam ekipy do wykończenia mieszkania w stanie deweloperskim (6) Poszukuje frmy, która w miare szybko i solidnie wykończy mieszkanie 56m.... dew Posadzki Banino (2) Witam szukam osoby bądź firmy która podjęła się zrobienia posadzki 32m2.... Piotr 282 Regulacja i serwis okien (1) Kogo solidnego i profesjonalnego polecacie do regulacji i serwisu okien. Okna... R. Kogoś do zainstalowania/obudowy kominka? (3) witam, macie kogoś z polecenia do wykonania i zainstalowania obudowy... karol Parkiet - poszukuję specjalisty do ułożenia. (2) Poszukuje od zaraz specjalisty do ułożenia parkietu (deska dwuwarstwowa... jerezy123 Przyłącze (3) witam, szukam firmy która wykona mi podłączenie gazu, wody i kanalizy do... GS500 Rozbudowa, Tuchom k. Chwaszczyna (1) Witam, Poszukuje ekipy budowlanej do rozbudowy budynku o : * dobudowa... Arek