Pocięcie gresu (11) Poszukuję osoby bądź firmy, która potnie mi (maszynowo) kilka płytek... sadyl Jaką firmę remontową w Trójmieście polecacie? (59) Witam wszystkich, Tak jak w temacie. Planujemy porządny remont mieszkania... Mela Wykończenie mieszkania - stan deweloperski - Reda (7) Witam serdecznie, W lipcu będę odbierał mieszkanie. Mieszkanie jest... lukaszgd85
Poszukiwana sprawdzona firma - drzwi. (1) Witam, zabieram się za remont domu, mam do wymienienia 13 par drzwi.... Jan Położenie Paneli w domku drewnianym (4) Witam, szukam kogoś kto położy mi podłogę Panele w kuchni około 20m -możecie... Malwina Poszukuje firmy która robi dobre i nie drogie szafki do Łazienki (2) Witam poszukuje kogoś kto zrobi mi szafkę do Łazienki słupek -wysoki prawie... Malwina Koszt wykończenia 3-pokojowego mieszkania (55) Witam. mam takie pytanie - moze orientuje sie ktos ile by wyniosl mnie koszt... saba Szafy wnękowe do zabudowy (2) Moze ktos polecic jakas firme/osobe ktora wykona mi szafy i garderobe ale... user_137692798464 Kto wykafelkuje moja łazienkę. (3) Kto dobrze wykafelkuje łazienkę ok. 4,60m. Zbic stare kafle, zamocować... ewunia125 Złożenie mebli (2) Mam do złożenia, szafę narożną, oraz 3 wysokie szafy bieliźniarki,... Majka Potrzebuję wycyklinować podłogę (3) Jak w temacie czy macie ,lub polecacie kogos rob Remont przedpokoju na Chełmie. (2) Poszukuję osoby która szybko, sprawnie i perfekcyjnie wykonałaby remont... strongpiotr Wymiana butli turystycznej w okolicach trójmiasta - gdzie? (1) Witam, muszę wymienić (bo podobno już nie mozna napełniać?) butlę turystyczną... mmgm Blat łazienkowy i zabudowa - poszukiwany stolarz (2) Poszukujemy dobrego stolarza, który wykona dla nas blat łazienkowy i szafkę... Szredi Poszukuję dobrego stolarza (7) Dziewczyny, pomocy... mam do zrobienia sporo zabudów (łazienki, pralnia,... maga79 Kapitalny remont 3 pokojowego mieszkania czyli 64 m2 (6) Witam zamierzam zrobić kapitalny remont 3 pokojowego mieszkania czyli 64 m 2... barbarasiga Kafelkarz/Glazurnik (4) Poszukujemy solidnego i niedrogiego kafelkarza do wykończenia łazienki oraz... Szredi Remont kuchni i łazienki (6) Witam, potrzebuje namiaru na dobrą i tanią firmę remontową. Chciałabym zrobić... SklepKoszykarza Gdzie wymienię butle gazową w Pruszczu gdańskim lub okolicy? (1) gdzie wymienię butlę gazową w pruszczu gdańskim, macie jakieś namiary?... komor25 Cyklinowanie parkietu (1) Może ktoś jest zorientowany ile kosztuje cyklinowanie parkietu i czy możecie... sanszajn