Soltaik Energy oferta na panele fotowoltaiczne z dotacją 40% - proszę o opinie (5) Czy miał może ktoś do czynienia z firmą Soltaik Energy z Gdańska dostałem od... ted Zlecę wykonanie wylewek (2) Witam Zlecę wykonanie wylewek około 30m2. Zainteresowanych proszę o kontakt... Piotr282 Elektryk do drobnej roboty (1) witam, potrzebuję elektryka do drobnej roboty, nie działa mi prawidłowo... matis
Potrzebny malarz pokojowy na sobotę 18.07.2015 (4) Witam poszukuję sprawdzonego malarza PILNIE do malowania kuchni i jadalni na... agnieszka Urządzamy kuchnię (5) Jakie firmy polecacie do wykonania kuchni. Szukam miejsca gdzie zrobią... allulla Kafelki na balkonie - szukam ekipy (3) Szukam solidnej ekipy która szybko i sprawnie położy kafelki na balkonie ok... Dorota Fachowca do Łazienki - szybko, tanio i solidcznie (10) Poszukuje fachowca do remontu łazienki - stan deweloperski. Sam totalnie się... Michał Szukam kogoś do prania dywanów. (3) Możecie polecić? mamaalanka Zlecę wykonanie rolet plisowanych (3) Zlecę wykonanie rolet plisowanych 4 okien 2 okna 80x80 2 okna 120x80 Kwota... user_137693266186 Wylewki anhydrytowe (2) poszukuję rzetelnej i uczciwej firmy do wykonania wylewki anhydrytowej (dom... yhm Czy istnieje jeszcze punkt z tanim AGD po drugiej stronie Galerii BAltyckiej? (1) Popsuła mi się pralka i chciałabym kupić nowa dając zarobić komuś... Brzoza Aranżacja wnętrz (5) Witam. Szukam osoby ktora tanio wykona mi konspekt lub aranżacje 3... Davis Naprawa drzwi przesuwnych? (1) Witajcie, poszukuję kogoś, kto zajmuje się naprawą drzwi przesuwnych.... Violinkaaa Architekt - rozbudowa (2) Potrzebuję namiary na jakiegoś dobrego i uczciwego architekta do sporządzenia... Ola Poszukuję starszego Pana do prac budowlanych (2) Witam jak w temacie poszukuje Starszego Pana do pomocy przy pracach... Piotr Banino Zlecę wykonanie przebudowy strychu z wymianą dachu w domu jednorodzinnym w Gdyni. (1) Pobieżny zakres prac: - zabudowa balkonu - 2 scian o dł 2x4m do wysokości... Tomek Zlecę sufit podwieszany (1) Witam, Poszukuje firmy która zrobi zwykły /prosty podwieszany sufit. Termin... user_137693266186 Szukam radcy podatkowego - zdesperowana. (2) szukam racdy/doradcy w sprawie karno skarbowej najlepiej żeby pracował w US.... gabi1111 Remont mieszkania 50m2 (17) poszukuję uczciwej firmy do kapitalnego remontu mieszkania we Wrzeszczu-... grugra Łazienka w falowcu (2) Witam Poszukuję fachowca do remontu łazienki w falowcu na Przymorzu. Pare... magdacz