Elektryk na Przymorzu - Obrońców Wybrzeża (7) Szukam osoby która dzisiaj najpóźniej jutro pomogłaby mi w sprawach... Marta Mieszkanie developerskie do wykończenia (3) poszukuję solidnego fachowca do zrobienia całej łazienki (4,20), położenia... ikonrad Szukam fachowca do odbioru mieszkania w Redzie (1) Poszukuję fachowca z uprawnieniami do odbioru mieszkania w Redzie margo02
Montaż obudowy kominka (2) Witam poszukuję poleconą firmę /osobę która wykona obudowę kominka wraz z... ryba Obróbki blacharskie - dom jednorodzinny (3) Poszukuję ekipy remontowej do pracy przy opierzeniach. Dach ok 230 m2 -... Mirek Ścianka kartonowo gipsowa w sypialni (2) Witam, szukam wykonawcy, który postawi ściankę kartonowo gipsową w sypialni.... user_137806808402 Przegląd pieca (3) Proszę o polecenie sprawdzonej firmy do przeglądu pieca Viessmann, jeżeli... ona Kostka brukowa (3) Hej, potrzebuje położyć kilka (kilkadziesiąt) m2 kostki brukowej. Możecie... Pty$ Osoba do skucia 25 cm sufitu. Na jutro. (2) Poszukuję kogoś kto w dniu jutrzejszym skuł by mi 25cm sufitu mała szczelina... Julita Szpachlowanie/cekolowanie całego mieszkania (4) Witam, poszukuje od zaraz ekipy lub osoby, która profesjonalnie i idealne... rk Montaż młynka do odpadów w zlewie (6) Czy ktoś zna jakiegoś fachowca z Trójmiasta, który zajmuje się/ podejmie się... kasia Poziomowanie i montaż parkietu (1) Zlecę montaż parkietu dębowego w Sopocie. W pokoju jest już ułożony parkiet... maga82 Szukam fachowca do podwieszanego sufitu. (4) Tak jak w tytule szukam fachowca do wykonania podwieszanego sufitu w kuchni... Blanka Projektant (4) Czy ktoś może korzystał z projektanta wnętrz? Możecie kogoś polecić?... marek Projekt i wykonanie kuchni (4) Witam, Szukam firmy która zaprojektowała by i wykonała meble kuchenne, zależy... M. Poszukuję stolarza (2) Poszukuję stolarza do zrobienia szafy. 0na Pani do sprzątania (9) Dziewczyny możecie polecić mi zaufaną osobę do posprzątania a raczej do... innabajka Odłączenie żeberka od kaloryfera żeliwnego (2) Poszukuję hydraulika, który odłączyłby pęknięte żeberko od starego kaloryfera... user_138513065185 Łazienka w mieszkaniu deweloperskim (5) Szukam kogoś , kto podejmie się wykafelkowania łazienki, zamontowania wanny ,... agnieszka Schody (2) Wspólnota Mieszkaniowa poszukuje wykonawcy naprawy/renowacji schodów (ok 90... wspólnota