Obróbki blacharskie - dom jednorodzinny

Poszukuję ekipy remontowej do pracy przy opierzeniach. Dach ok 230 m2 - kopertowy kryty dachówką.
Ktoś może polecić kogoś? nie chce żadnych "pseudofachowców" bo poprawiam to już 3 raz w ciągu 4 lat...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obróbki blacharskie - dom jednorodzinny

Swojego czasu u nas remont i wymianę całego pokrycia dachowego zleciłem firmie Sulima. Ich oferta odnośnie obróbek dekarskich jest na stronie http://fabrykaopierzen.pl
Generalnie jestem zadowolony. Zrobili całą robotę bez większych problemów. Nic nie cieknie. Wszystko dobrze pozaginane. Wiedzą co robią. Jesteśmy już 3 lata po remoncie i wygląda na to że pokrycie jeszcze kilkanaście lat będzie służyło.

pozdrawiam
Karol

Re: Obróbki blacharskie - dom jednorodzinny

A widzisz ja robiłem u nich i za robociznę mi taniej policzyli a ceny za materiałów dwa razy droższe. W tym roku byłem tam w poszukiwaniu kostki brukowej a jakaś panienka mi podała cene droższa niż w katalogu.

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (431 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...