Cyklinowanie parkietu (4) Poszukuje sprawdzonego fachowca do cyklinowania parkietu. Jeśli pamiętacie... jola gdzie wykończyć mieszkanie? (21) szukam dobrej firmy z trójmiasta, która zajmuje się kompleksowym wykończeniem... Marcin113 Rzeczoznawca, ekspertyza dot. podłogi (1) Szukam na prawdę dobrego i skutecznego rzeczoznawcy zajmującego się... pan samochodzik
Szukam fachowca do remontu łazienki (6) Wyciągniecie wanny, osuszenie przestrzeni pod wanna, uszczelnienie i... Damian Poszukuje Fachowca od Regipsów (płyt kartonowo gipsowych ) (15) Tak jak w tytule potrzebuje gościa który się trochę zna na robocie z płyt... Zośka Elektryk - gdzie w Baninie? (3) Witam Pilne potrzebuje jakiego elektryka. Praca prosta. Do podlonczenia 3... Cuki AR BUD AREK firma jednoosobowa z Gdańska - proszę o opinie. (1) Czy ktos mnial z nia jakako lwiek stycznosc i jakie wrazenia? MILO Metamorfoza mieszkania (3) Chciałabym coś zmienić w mieszkaniu i szukam osoby która mi pomoże bądź... Skandynawia Firma Pana Fabiana Duszyńskiego, wykończenia - proszę o opinie. (2) Co sądzicie o pracy jaka wykonuje firma Pana Fabiana Duszynskiego -... Marysia Poszukuję wykonawcy do ułożenia paneli (4) Witam, Szukam zaufanego wykonawcy. Ktoś coś? nn przebudowa domu- projekt (4) Witam. Przekonałam męża do przebudowy a właściwie dobudowanie pokoju. Czy... anka banka Łazienka (4) Szukam kogoś kto do końca miesiąca położy w łazience kafelki na ścianie 20 m,... aga Wykończenie mieszkania-->stan deweloperski (6) Witam, zleciłbym wykończenie mieszkania na Garnizonie. W zakresie robót... M.. Regulacja okien PCV (2) Poszukuję sprawdzonego fachowca, do wyregulowania okien PCV. Nie szukam... Piotr Transport na dziś (1) Pilnie potrzebuję przewieść Kanapę i fotel na terenie Banina. Kumpel mnie... 518321592 Zlecę zabudowę pralki (1) Zlecę zabudowę pralki . Wszystie wymiary i szczegóły podam na spotkaniu.... user_137693266186 Szukam elektryka (3) Jak macie jakieś namiary na dobrego elektryka w rozsądnej cenie to bardzo bym... monmatuzalem Szukam hydraulika (2) Witam szukam hydraulika ktory zamontuje 6 kaloryferow i wykona do... Adam Zlecę wykonanie szafki wiszącej do łazienki (2) pod umywalkę wpuszczoną w blat wg mojego projektu. Szafka cała wenge, fronty... rk Szukam solidnego stolarza meblowego (1) Szukam solidnego stolarza meblowego do wykonania na wymiar zabudowy do... Sylwia