Wyburzenie ściany nośnej (4) Witam chciałbym zburzyć ścianę nośną w bloku na V piętrze (blok ma 11 pięter)... bathka Elektryk - złota raczka - naprawa lampy (3) Szukam elektryka, który by mi naprawił starą podłogową lampę. Lampa jest już... user_137693591917 HDG Remonty - proszę o opinie. (4) Planujemy remont mieszkania, ale nie mamy czasu robić tego samodzielnie.... beatkka
Remont mieszkania (4) Witam, szukam solidnej firmy/ekipy do remontu mieszkania(67m2). Zakres... Piotr Zlecę wykonanie dwóch otworów okiennych (1) Witam Poszukuje ekipy, która podjęła by się wykonania dwóch otworów okiennych... Aleksandra Remont (5) Zlecę wymianę płyt k-g (demontaż starych i montaż nowych), montaż taśm między... Ola Położenie paneli ( ok 54m2 ) (10) Witam, Tak jak w temacie, poszukuje osoby, która ma doświadczenie w... Greg Fama Design kuchnie na wymiar - proszę o opinie (3) Witam, czy koś na forum zamawiał w tej firmie meble kuchenne na wymiar? Czy... agniaszka szpak Szklarz (2) czesc , znacie jakiegos taniego dobrego szklarza w Gdańsku ? wypadla mi... Paulina Naprawa modułu zasilania awaryjnego oświetlenia ewakuacyjnego - gdzie? (2) Witam, Poszukuję serwisu w Trojmieście, który naprawia moduły zasilania... Szymon Gdynia - solidni fachowcy do remontu mieszkania (8) Witam Potrzebuje solidnych i niedrogich fachowców do kompleksowego remontu... Halb Potrzebuję kontaktu do żwirowni w okolicy 3miasta (4) Kochani , nie moge znaleźc numeru tel, do najbliżeszj żwirowni ..podobno jest... Iga Pranie tapicerki - gdzie? (11) Witam, czy możecie polecić jakąś firmę lub osobę, która wypierze tapicerkę... ola86 Remont pokoju dla dziecka (1) Szukam architekta, który zaaranżuje niewielki pokoj dla niemowlaka (wybór... Stokrotka85 Remont łazienki - tanio, solidnie, szybko Gdańsk? (5) Planuję wyremontować łazienkę, ale nie mam zielonego pojęcia jak się do tego... Karolina Szlifowanie drewna - gdzie? (2) Mam kawałek drewna w kształcie tarczy o powierzchni 0,1 m2, zanim wypalę... inek Okleina pcv (3) witam serdecznie, zastanawiam sie nad odmianą mebli w sypilani i... Chocolate Ogrzewanie (5) Jakie ogrzewanie do domku rekreacyjnego całorocznego z kominkiem. Ok 100m2... user_138623178259 Do wykonania taras z kostki brukowej w ogrodzie (1) Mam do położenia taras z kostki brukowej (12-15 m2). Mogą być ofert z kostką... tomek ile kosztuje kierownik budowy? (8) Zastanawiam się ile kaski musze przeznaczyć na kierownika budowy domu... Kasia