Szukam osoby do wykonania szafki pod umywalkę. (1) Jak w temacie. Wymiary umywalki to 50x45 (około), na wysokości ok. 85cm od... Anna Remont łazienki (6) szuka fachowcow do wykonania lazienki: kafle i zabudowa bialy montaz pilne as Grawerowanie - gdzie w Gdańsku? (3) Gdzie znajdę jubilera który mi wygraweruje wpis na obrączce a dodatkowo... mos
Kompleksowe wykończenie miszkania + projekt (3) Poszukuję sprawdzonej firmy zajmującej się projektowaniem a następnie... Marek Poszukiwana sprawdzona ekipa budowlana (1) Szukam sprawdzonej firmy budowlanej która wybuduje mi dom w Leźnie. Macie... danield Cekolowanie - szukam ekipy (14) Zlecę do wygładzenia ściany, po podłodze jest 80m2, wys. 2.6m. Dół 40m2,... On Potrzebny budowlaniec i spec do bram garażowych (1) Szukam kogoś kto by mi zwęrzył otwór i wytikował sciane i odrazu załorzył... krzys391 Sofa - potrzebny tapicer (2) Witam wszystkich czytelników.Moja sofa,którą kupiłam kilka lat temu bardzo... Natalia Poszukuję stolarza, możecie kogoś polecić ?? (10) Poszukuję stolarza, który wykona szafę pod skosem dla mojej córy. Znacie... Alis Wykonawcę drzwi na zamówienie (1) poszukuje kogoś kto wykona nastepujace drzwi z oscieznicami regulowanymi -... bart gdzie najtaniej wymiana okien?? (4) poradźcie, musze wymienić okna przed zimą, nie mam zupelnie glowy o tego,... niezalogowana.ania Folia maskująca na szybe na balkonie (1) Szukam firmy która zamontuje mi folie mleczne lub mrożone na szybach w... AS MAM-BIS panele szklane w kuchni - proszę o opinie (1) Czy ktoś korzystał może z usług firmy MAM BIS? szukam firmy której zlecę... AS Panel szklany w kuchni (53) Witam, szukam firmy która wykona u mnie panel szklany w kuchni pomiędzy... BlueBell Osuszanie piwnic (2) Planuję wynająć firmę, która odgrzybi i osuszy fundamenty w budynku. Czy... Magda Kafelkowanie basenu (1) Zlece ułożenie glazury(kafli) na basenie zewnętrznym.Całosc wykonczona fuga... Paweł prowizorka budowlana- energia elektryczna (4) czy kto robil? jaki koszt? i czy mozecie kogos polecic? inka.ja Juventus - pytania (4) czy warto korzystać z ochrony firmy Juventus? Po jaki czasie przyjeżdżają... mieszkaniec Schody na betonie dywanowe - kto zrobi i za ile ?:) (3) Witam poszukuje dobrej firmy,lub stolarza ktory wykona mi biale schody... Libon cykliniarz (9) Może ktos poleci - cyklinowanie z malowaniem parkietu. E-milka