Podwieszane sufity, kafle - szukam sprawdzonego i rzetelnego fachowca na styczeń! (15) Planuje remont mieszkania 100m2, chciałabym podwiesić sufity w 3 pokojach (w... kasss zabudowa zmywarki (2) Szukam fachowca, stolarza który podejmie się wykonania zabudowy zmywarki w... Tup Projekt i wykonanie ogrodu (1) szukam sprawdzonej firmy na zaprojektowanie i wykonanie ogrodu ze stawkiem iza
ekipa do budowy domu od zera, kogo polecacie? (4) Witam, pytanie do tych co juz zbudowali :) poszukuje firmy/ekipy do... kaczucha_ Potrzebna bagażowka... (3) Potrzebuję samochodu dostawczego w celu przewiezienia szafy z Oliwy na... anka Ziemia na działkę (5) Czy w Bojanie lub okolicy znajdzie się osoba lub firma, która przywiezie... iksiński Kto fachowo przyklei fototapetę w Gdańsku? (5) Witam , zakupiłem fototapetę na internecie. Czy ktoś może polecić osobę z... user_138625307077 Projekt łazienki (5) witam,poszukuję kogoś kto zaprojektuje małą łazienkę basia1212 pranie kanapy (11) Czy ktoś poleca jakąś firmę? blatella Ekipa budowlana Perfekt Dom Dawid Labuda - proszę o opinie (9) Witam, poszukuję opinii o tej firmie budowlanej. Czy ktoś z nimi współpracował? rybak Lutowanie srebra (3) Poszukuje osoby znającej się bardzo dobrze na lutowaniu srebra. Posiadam... _sam_ hydraulik na zaraz Przymorze (5) ma ktoś namiary na hydraulika na dziś z Przymorza, bateria w kuchni zaczęła... qa Hydraulik - Gdynia - poszukiwany (8) Polećcie mi proszę solidnego, uczciwego hydraulika w rejonie Gdynia-Śródmieście. marta Położenie deski litej - Gdynia (1) Witam, czy macie jakichś godnych polecenia parkieciarzy (z Gdyni) do... Krzysiek Poszukiwany architekt wnętrz (7) Witam, chciałbym zlecić firmie wykonanie projektu wnętrza całego mieszkania.... zainteresowany architekt wnętrz/projektant (2) Zlecę wykonanie projektu łazienki (ok. 4,05m2) oraz toalety (1,5 m2). Oferty... maja Elektryk, budowlaniec - kucie w betonowym suficie (5) Dość pilnie szukam kogoś do poprzesuwania i dodaniu kilku punktów świetlnych... Gdańsk Morena Projekt łazienki (1) Witam, Zlecę wykonanie projektu łazienki. Proszę o info na... mag-raf Ulga budowlana (7) Dziewczyny,potrzebuję namiar na kogoś z Gdańska co mi to rozliczy:)znacie... Karolina zlecę wykonanie mebli do sypialni (1) Szukam wykonawcy mebli. Łóżko plus stelaż, dwie szafki nocne. Komoda 6... asia