Znajdę jakiegoś szewca w Baninie? (3) Czy w Baninie jest jakiś szewc? www Ślusarz/spawacz (4) Witam, Poszukuje spawacza do niewielkiej przeróbki zawiasów bramy. Pozdr, Sasha Wykończeniowca na poprawki! Kogo polecacie? (10) Szukam kogoś pewnego i kompetentnego, który zajmie się poprawkami po... Marynarka
pranie tapicerki (1) Szukam osoby, która zajmuje sie praniem dywanów i tapicerki domowej. ???? Filtr do odkamieniania wody w domku jednorodzinnym - zlecę (3) Chcę zlecić montaż filtra do zmiękczania wody na cały dom dla 5 osobowej... MG transport wielkogabarytowy - szukam (4) Potrzebuję przewieźć meble i kilka innych mieszkalnych rzeczy około 300km, na... jagodzianka czy firma Margo Vetrex upadła? (63) przestaly działać telefony, biuro zamkniete. Pytam bo zaplacilem zaliczke na... Piotrek schody naprawa (3) Witam Poszukuje stolarza który podejmie się naprawy balustrady schodowej.... Tom Kupno dzialki budowlanej - badanie geotechniczne (5) Dzien Dobry, Chcialbym zrobic badanie gruntu przed zakupem dzialki pod dom... Piotr Fachowiec od piecow gazowych (2) Szukam solidnego czlowieka, ktory naprawi piec gazowy... z gdyni, badz sopotu. lauretta żaluzja Ikea drewniana, gdzie naprawić sznurki (5) proszę o pomoc, zerwała się linka w drewnianej żaluzji wewnętrznej,... mąż Ewy Ogrzewanie węglem - którego dostawcę wybrać? (1) Czy ktoś pali tu jeszcze węglem? jakich polecacie dostawców? Rafał Poszukuję kafelkarza,pilnie!! (11) Witam,poszukuję na 1 grudnia solidnego i niezbyt drogiego kafelkarza do... martinss serwis pieców Ulrich (6) Witam, po odpaleniu pieca i odpowietrzeniu grzejników po jakimś czasie... Marcin Przegląd kominiarski (5) Czy ktoś się orientuje, jaki może być koszt przeglądu kominiarskiego w domku... aaa czy ktos zna stolarza (2) czy ktos zna stolarza który by sie podjął zrobienia drewnianej kuchni dla... ja regulacja nastaw w grzejnikach - szukam fachowca (1) Szukam specjalistę do regulacji nastaw w grzejnikach ilonawis55@gmail.com szafa i kuchnia (4) Hej, pod koniec miesiąca wprowadzamy się do nowego mieszkania. Szukamy... kika_ja Gdzie tani tokarz w Gdyni centrum ?? (1) Witam , szukam tokarza do wytoczenia kilku małych elementów ze... kuba zlecę budowę grillo-wędzarni (5) najlepiej z kamieni , mam projekt, altana z kominem stoi, chodzi o... Krzyszto