zlecę wykonanie studni głębinowej (1) Witam,jestem zainteresowany studnią głębinową.Na działce ogrodniczej w... Piotr szklarz - okolice (1) Czy w okolicach Chwaszczyna można skorzystać z usług szklarza? Chodzi mi o... Sara projekt ogrodu (4) czy ktoś korzystał i może polecić firmę która zaprojektuje i wykona ogród i... iza
Zlecę budowę domu (1) Witam Poszukuję sprawnej ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego... Adam wyburzenie ściany nośnej (9) witam, mam pytanie, ile kosztuje (mniej więcej) cała operacja wyburzenia... marcinowiec szukam firmy która zrobi mi nowe drzwi na wymiar a stare wymontuje (3) jak w tytule kasik Wykończenie (1) Witam Wstawiłem drzwi i chciałbym skontaktować się z kimś , kto wykończy... Grzesiek okna wymiana szukam (2) szukam solidnej firmy wymieniającej okna pcv- Przymorze mozecie kogoś polecić gosia Szukam elektryka, który zamontuje dodatkowe gniazdko (2) Witam, poproszę o namiary do sprawdzonego elektryka, który zamontuje... ŁS Płyta Redłowska - hydraulik do zapchanego zlewu (2) Witam, poszukuję hydraulika do udrożnienia zapchanego zlewu. Solidny i... Wiki szukam: Hydraulika (1) Witam, szukam hydraulika, który podłączy grzejnik do sieci CO. Najlepiej... jeremi Architekt wnętrz - jaki koszt i kto (130) Czy któraś z Was korzytsała z architekta wnętrz, jak tak ile kosztowal, moze... Umchi Internet ul Rzeczypospolitej 1 (8) Hej :-) Czy mógłby ktoś polecić jakiegoś taniego i dobrego dostawcę internetu... Cezar Gdzie w Gdańsku drobne usługi stolarskie (cięcie itp.)? (4) Muszę przyciąć precyzyjnie kilka drewnianych elementów wykończeniowych... Wojciech Poszukiwany student architektury wnętrz (1) Szukamy studenta/ studentki architektury wnętrz, który/a gotowy/a będzię do... MartaIHania szukam wykonawcy balustrad wewnętrznych (2) Szukam kogoś kto wykona takie jak poniżej balustrady. Możecie polecić kogoś,... Marta zlecę wykonanie schodów jedno belkowych Gdańsk (2) Witam zlecę wykonanie schodów jedno belkowych , biały lakier otwór 180x180 Adrian Poleccie kogoś do naprawy pralki :) (1) Witajcie :) Jak w temacie pilnie poszukuję kogoś dla Rodziców do naprawy... 1985sloneczko Naprawa okien w Gdyni? (1) Czy możecie polecić firmę, zajmującą się naprawą okien PCV w Gdyni? kls zlecę montaż grzejnika Terma AERO V 1500x410 (2) Witam zlecę montaż grzejnika Terma AERO V 1500x410 Adrian