potrzebny fachowiec budowlaniec (4) szukam fachowca na 1,2 dni (cekolowanie 1 ściany, pomalowanie kuchni z wolnym... ja Szukam niedrogiej ekipy do wybudowania domu jednorodzinnego (2) możecie kogoś polecić? marek Remont kuchni/jadalni - Gdynia Dabrowa (5) Szukam ekipy do wykonania nowej zabudowy w kuchni i jadalni wraz z wykonaniem... Radek
Poszukuje porządnej ekipy budowlanej Gdansk. (3) Poszukuje porządnej ekipy budowlanej, godnej polecenia. Moze ktos z Panstwa... joanna_s5 wykonawca do podbitki dachowej (2) Witam Szukam pilnie wykonawcy podbitki dachowej na domu parterowym.Sprawa... Pawel Rolety rzymskie (3) Witam szukam kogoś kto wyceni mi i ew wykona rolety rzymskie. Poleci ktos... Karolina do postawienia pomieszczenie z płyty gipsowej w lokalu usługowym (2) Witam, Poszukuję osoby/firmy, która zbuduje box z płyt gipsowych w lokalu... tomek podłączenie pieca gazowego (10) Witam szukam osoby do podłączenia pieca gazowego prosze podać cene takiej... xxx Stolarz do wykonania kuchni (7) Potrzebny stolarz do wykonania kuchni mam juz projekt potrzebuje wyceny odyn pranie dywanów Gdynia Karwiny - gdzie? (1) Mozecie kogoś polecić sprawdzonego ? margarett Nnt. Namiary na stolarza.. (6) Potrzebuje pilnie kontakt do sprawdzonego stolarza. Do zrobienia kuchnia,... Młoda mama tynki gipsowe - polecicie kogoś? (2) Najlepiej z Chwaszczyna lub okolic. autor Szukam stolarz/firmy, która wykona garderobę na wymiar (3) witam! Poszukuję ekipy, która wykona garderobę. Plan itd. mam mniej więcej... mrz opinie na temat firmy "SNAP" (1) czy ktos miał do czynienia z w/w/ firma? ttt Studnia głębinowa (1) Szukam ekipy, która wywierci studnie głębinową. Proszę o jakieś namiary ja czy ktoś zna firmę Zakład Robót Budowlanych BOGDAN (24) czy ktoś zna firmę Zakład Robót Budowlanych BOGDAN, jeżeli tak to prosze o... teresa Szukam specjalisty od budownictwa drewnianego (1) Witam, Szukam w Trójmieście lub okolicach dobrego specjalisty od... Stachu stolarz -kuchnia (4) Potrzebny stolarz -sprawdzony, rzetelny i tani. Jezeli ma ktos namiary na... ip Meble kuchenne na wymiar - szukam (3) Poszukuję osoby, firmy ,która tanio oraz solidnie wykonana meble do aneksu... Andrzej ARCHITEKT DO ADAPTACJI PROJEKTU poszukiwany! (4) Może znacie kogoś godnego polecenia najlepiej z Gdańska do adaptacji projektu... Aga