czy ktoś zna firmę Zakład Robót Budowlanych BOGDAN

czy ktoś zna firmę Zakład Robót Budowlanych BOGDAN, jeżeli tak to prosze o wpisy czy i jak firma wywiązała się z umów ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: czy ktoś zna firmę Zakład Robót Budowlanych BOGDAN

poki co minęły prawie dwa miesiące i okien jak nie mam tak nie mam, telefony nie pomagaja... a jak u Pani?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

witam czy ma pani wstawione te okna bo zamuwilem u nich tez te okna i niewiem czy podpisywac z nimi umowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też podpisałam z tą firmą umowę 26.04.2014 Jak do tej pory mimo kilku telefonów okno nie zostało wstawione. Ciągle przesuwają terminy. Tymczasem Bank przysłał już raty do spłaty (co prawda dopiero od 27.07.) ale usługa nie została jeszcze do dziś tj. 4.07. wykonana. Co robić?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zamówiłem okna właśnie w Tej firmie ze spłatą w formie rat. Miałem ustalony montaż na 15.06.2012. Z powodu choroby żony musiałem przełożyć zamontowanie okien o 2 tygodnie, po mimo tego że miałem zapłacić pierwszą ratę do 22.06.2012. Okna mam wstawione. i nie mam zastrzeżeń co do jakości kontaktu oraz sposobu realizacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

U mnie wstawili okna po trzech miesiącach, po wielu upomnieniach z mojej strony. Robotę wykonano solidnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie 2 dni temu firma Pana Bogdana zamontowała okna w moim mieszkaniu. Miała co prawda trzydniowe opóźnienie (jakaś usterka przy produkcji okien) jednak w ramach przeprosin otrzymałam nowiutki termometr. Wymiana odbyła się bez problemowo i co ważne czysto. Ogólna ocena 5-
Pozdrowienia dla pracujących tam "braci M"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Firma jest nie uczciwa i nikomu jej nie polecam wstawili mi wadliwe drzwi balkonowe złożyłam 4-m-c temu reklamacje i do dzisiejszego dnia nie została usunięta usterka nie mogę z nich korzystać bo są zablokowane i wcale nie mogę ich otworzyć obecnie domagam się praw u Rzecznika Praw Konsumenta.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pewnie bylo tanio !!! Macie z g.... bata sie nie ukreci
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

sam szukam kontakt (trudno z nim) lecz skladam pozew do sadu cywilnego oraz do urzedu praw konsumenta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proszę nie zamawiajcie u tej firmy okien wstawili mi odwrotnie niż powinni mniejsze skrzydło okna zamiast znajdować się po lewej stronie to znajduję sie po prawej ! skandal
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tak, znam firmę, montowali u mnie okna i jestem z okien zadowolony, tak samo jak z ich montażu. Zamontowane fachowo i należycie. Okna super.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

okna mam zamontowane ,płaciłam gotowką oraz nie brałam podobno byle jakich.okna owszem działają ale została uszkodzona docieplina bloku,usterka została zgłoszona obiecano pisemnie naprawe ale jak do tej pory nie zrobiono tego,minął juz rok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dokładnie miałem z nimi ten sam problem :(. Po za tym zdążyłem zauważyć, że pracują tam aroganccy i niekompetentni ludzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

wynika z tego, że przede mną jeszcze długie miesiące czekania na załatwienie mojej reklamacji, bo obecnie minął dopiero miesiąc. Pracownicy tej firmy skutecznie unikają kontaktu, a pani z biura oprócz obietnic i przeprosin niczego nie potrafi załatwić. Uważam, że wszyscy w tej firmie mają do perfekcji opanowaną "sztukę" lawirowania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

.. Akwizytor tej firmy wykorzystuje starszych ludzi. Kłamiąc w żywe oczy, że jest z nakazu spółdzielni mieszkaniowej, która na walnym zgromadzeniu przyjęła wymianę okien naciąga staruszków na sprzedaż niepotrzebnych okien w bardzo wysokich cenach. ..W związku z opisaną sytuacją czeka ich sprawa z powództwa cywilnego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Firma, rzetelna, usługę Panowie monterzy wykonali solidnie i czysto nie mam zastrzeżeń, jeżeli chodzi o Pana,który mierzy okna to wszystko mi dokładnie wytłumaczył i wszystko w należytym porządku. Jestem bardzo zadowolony i polecam tą firmę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam się z powyższą opinią. Firma solidna i godna polecenia.

Renata z Tczewa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

..Akwizytor nie tylko naciąga starszych,nieświadomych ludzi na wymianę okien,ale również na wzięcie kredytu w banku Crediit Agricole,z którym właścicel firmy ma podpisana umowe!Pieniądze oczywiscie od razu spływają na jego konto.Ostatnio "działał"na ul.Jagiellońskiej i Piastowskiej.Sprawę podaliśmy do sądu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

co prawda obecnie jest już rok 2013, ale firma nadal istnieje i traktuje swoich klientów w sposób nieuczciwy:
- akwizytor naciąga ludzi na spłaty usługi w ratach wpłacanych na konto banku Credit Agricole, nie informując przy tym, że zgoda na tę formę płatności równoznaczna jest z podjęciem kredytu w tym banku - a kredyt spłaca się z odsetkami! Na to nabierają się przede wszystkim starsi ludzie, którzy myślą, że to tylko spłata ratalna. WSTYD!
- NIEMOŻLIWE JEST WYEGZEKWOWANIE POPRAWEK W RAMACH REKLAMACJI od tej firmy - pracownicy są wyjątkowo bezczelni, umawiają się na terminy, które lekceważą - nie pojawiają się całymi tygodniami bez żadnej informacji, osobista wizyta w biurze też nic nie daje - pani wysłucha pretensji, przeprosi, obieca i dalej NIC, JEST JAK BYŁO.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pani Jolanto,
Epitety i Pani zła wola są odpowiednikiem Pani zachowania w stosunku do firmy. Naszą wolą było RZETELNE wykonanie usługi i wszelkich czynności z nią związanych. Pani opinia jest dla nas zbyt surowa i przykro nam, że po naszych wizytach(po Pani telefonach) wystawia nam Pani po raz drugi niesprawiedliwą opinię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie Bogdanie !
Pana bezczelność przekracza wszelkie granice-PANA PRACOWNICY NACIĄGAJĄ STARYCH,SCHOROWANYCH LUDZI I WCISKAJĄ KREDYTY !!
Jeszcze się osobiście nie spotkaliśmy,ale już niedługo to nastąpi,nie zamierzam panu odpuścić pieniędzy ukradzionych mojej babci
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani Jolanto powiem tak nie żetelna to jest pani i ignorant z tego nawed powodu gdyż . Montowałem u pani okienka umówiłem sie na dano godzine na 2 dzien by zrobić obrubke a pani nas olała że tak powiem i se przestawiła godzine obrubki. Nikt na pani zawołanie nie jest a niestety my mamy napiete terminy pracy . a to że pani dzwoniła o poprawke tych parapetów to niech sie pani nie dziwi że ktoś zostawi zaczeto prace i poleci do PANI ma pani poprawione raczej chyba tak jest ok. A kultura wymaga tego chociaż by podziekować a pani NIC dziekuje to mooja opinia o pani .........!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panie geniusz, obiecałam sprostowanie, ale po przeczytaniu Pana opinii odeszła mi ochota. Dosyć już tych słownych przepychanek. Mam poprawione i jest OK, a co do kultury to chyba znamy odmienne jej znaczenie.
Do Pana Bogdana: nie znalazłam w wypowiedziach Jolanty żadnych epitetów.
Najważniejsze, że są okna i wykonane poprawki. Wszystkiego dobrego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...