Naprawa zmywarki - kogo polecicie? (1) Witam. Szukam uczciwych fachowców do naprawy zmywarki. Na terenie... emilia schody drewniane w domu jednorodzinnym - jaki koszt, kogo polecacie? (28) Witam, potrzebuję schody drewniane do domu jednorodzinnego, parte-piętro,... erty Poszukuję osoby do wyszlifowania belek drewnianych na poddaszu (2) Pilnie poszukuję osoby- mężczyzny do wyszlifowywania belek drewnianych na... Ela
dobry stolarz - poszukuję (2) Poszukuje dobrego stolarza od drzwi Mario Co mogę zrobić z psującą się pralką? (3) Co mogę zrobić z psującą się pralką? Mam kilkuletnią pralkę Indesit... emiliana poszukuję wykonawcy drewutni na ogród (2) witam, poszukuję wykonawcy drewutni na ogód - możecie polecić jakiegoś... user_137694091423 architekt wnętrz (6) Witam, Czy ktoś z Was korzystał z usług architekta wnętrz? Jesteście... kkk Gdzie mogę naprawić odkurzacz ? (1) Witam ZA bardzo nie wiedziałam w którym dziale mogę zamieścić ogłoszenie.... mors100 stolarz - schody samonośne, szafy itp. (2) Dzień dobry, Chciałam się zapytać czy ma ktoś może jakiegoś zaufanego,... M. poszukuję do położenie kafelek w łazience i kuchni (7) Czy jest jakaś szansa na znalezienie kogos, kto potrafi położyć kafelki na... karolinka_kb Sprawdzony Geodeta - Żukowo / Glincz (1) Poszukuję sprawdzonego geodety. Weronika Netia w Wejherowie opinie (1) Bardzo proszę o opinię na temat usług Netii w Wejherowie, szczególnie... xyz Szukam producenta drewnianych mebli ogrodowych - zrobienie domku drewnianego (2) Szukam doświadczonej firmy/osoby, która produkuje, bądź podejmie się... futuremum Szukam taniego i solidnego stolarza - meble na wymiar kuchnia (9) Jak w temacie szukam solidnego i w miarę taniego stolarza. Chodzi o meble do... kamilkadze Czyszczenie sofy (2) Drogie Mamy, proszę o namiary na sprawdzoną firmę czyszczącą sofy na sucho.... wera remont kuchni - kafelkarz potrzebny od zaraz (5) Witam, potrzebuję kafelkarza do remontu kuchni na Morenie najlepiej od jutra... Simisola Barierki balkonowe, tarasy (2) Witam. Poszukuję sprawdzonego wykonawcy, który wykona i zamontuje barierki na... Rudi Rolety okienne (10) Witam sąsiadów z Imbirowej i okolic, pytanie mam o rolety w oknach kogo... Swistak Specjalista od AGD z Banina lub Żukowa (3) Czy znacie kogoś do naprawy zmywarki AGD z naszych okolic, oczywiście godnego... Bravo Scianka szklana (1) Mam do wykonania scianke szklana miedzy lazienka a plralnia. Jaka firme... Piotr