namiary potrzebne - szkło na ścianę w kuchni (18) Prosiłabym o informacje gdzie można zamówić szkło do montażu na ścianę w... Tapi aranżacja wnętrz mieszkania (3) Chcę zaaranżować mieszkanie o pow 65 m2. Ma ktoś namiary na wyśmienitego... danussssiiaaa zabudowa (4) witam wszystkich serdecznie mam w mieszkaniu wnękę którą planuje zabudować i... magdalenka
Malarz/malarka - poszukiwani :) (1) Witam, poszukuje kogoś kto zna się na trzymaniu pędzla i posiada duszę... Bartek płyty meblowe (2) poszukuje firmy sprzedającej i docinającej płyty meblowe wraz z oklejaniem... aa Ile kosztuje system alarmowy? (3) Ile trzeba zapłacić za dobry system alarmowy z monitoringiem i jakimś... Paparazzo5 Czy znacie godnego polecenia hydraulika/pogotowie hydrauliczne? (5) Dziewczyny na gwalt potrzebuje kogos kto w jakis cudowny sposob udrozni mi... sanszajn Fachowiec malarz (7) Czy może mi ktoś polecić fachowca który by usunął starą powłokę farby tzn.... Mariusz Kafelkarz (9) Witam, Pozdrawiam wszystkich. Szukam kafelkarza ktory wyremontowal by mi... jacoocha wewnętrzne stare drzwi (3) Chcę wymienić stare drzwi w mieszkaniu bez usuwania ościeżnic. Czy ktoś może... misia Poszukuję biura rachunkowego do prowadzenia 1-os działalności. (1) Witam, chcę założyć sklep www i szukam biura rachunkowego w okolicach... Miraceel wykafelkowanie balkonu (8) Poszukuję fachowca, który wykafelkowałby mi balkon. Czy moglibyście mi kogoś... Dorka hydraulik (2) Poszukuję taniego hydraulika do wymiany kranu w kuchni, najlepiej z okolic... Ania szpachlowanie (8) poszukuje nie drogiego sumiengo pana do wyszpachlowania przed pokoju ,jest to... mama Położenie paneli podłogowych ! (18) Poszukuję dobrego i uczciwego fachowca do położenia paneli podłogowych !!!... Elżbieta Malarz, technolog robót wykończeniowych (1) Chętnie podejmę się pracy przy remontach budow: roboty tynkarskie,... Piotr Rusztowanie - gdzie wynająć w okolicy Chyloni? (4) Witam gdzie w okolicy Gdyni Chyloni mogę wynająć rusztowanie Jacek Szafa na zamówienie? (4) Czy ktoś może polecić jakąś firmę, która zajmują się zabudową szaf? Paaulinaa_ Poszukuje dekarza Gdańsk (3) Czy ktoś z was mógłby polecić Dekarza który krył dach z blachy i dachówki. Komar 75 Wstawienie okna- firma (7) Witam, Poszukuje firmy, która "tanio" wymieni okno. W zeszłym... Paaulinaa_