zlecę wykonanie szafy - garderoby (4) Witam, jak w tytule. Prześlę na meila szkic szafy i oczekuję w odpowiedzi... anka2305 Remont łazienki czy ktoś sie podejmie i wykona w terminie? (3) Poszukuję wykonawcy kompleksowego remontu łazienki o powierzchni 8,5 m2;... Remont łazienki fachowiec (2) Może ktoś z Państwa kojarzy pana Andrzeja ma firmę zajmujaca sie kladzeiem... ala
Poszukuję na jutro Pana do położenia tapety... (3) Witam , poszukuję na jutro Pana do położenia tapety około 20m2 .... Karolina szukam ekipy do budowy domku dajcie jakies namiary na ekipy (5) budowa domku w rozynach tomek Montaż markizy na tarasie (1) Czy jesteście w stanie polecić firmę która może na Ujeścisku wykonać montaż... pawel Zlecę wykonanie szaf (10) zlece wykonanie dwóch szaf do sypialni i na przedpokój. kogo polecacie ,... emila wykonanie konstrukcji ogrodka (1) Zlece wykonanie konstrukcji drwnianej ogrodka przed restauracja w Gdyni. Czy... user_137693511167 ekipa do montażu bramy wjazdowej (1) Witam, pilnie poszukuje namiarów na kogoś kto będzie w stanie zamontować mi... normalna23 Szukam firmy od czyszczenia.... (1) Szukam firmy od czyszczenia dywanów ... tylko jakiejś dobrej ktos poleca ? grzesiek Polećcie proszę dobre biuro projektowe. (2) Witam, Mam na oku projekt gotowy który w miarę mi się podoba ale... Agata architekt wnętrz, kto poleci z ręką na sercu (2) Szukam architekta do wnętrz, po przeglądnięciu rynku ceny wahają sie od 60 do... kaczucha_ kuchnia - poszukuję osoby do montażu mebli (5) Poszukuję osoby/ekipy do montażu mebli w kuchni (Gdańsk). Meble już... Krzysztof pogotowie hydrauliczne? (3) szukam hydraulika do drobnych prac w domu - fachowca Moglibyście mi kogoś... małgosia Ekipa remontowa (15) Witam szukam ekipy do remontu mieszkania. Gruntowny remont kuchni, łazienki i... Agata coś nietypowego dla stolarza-plac zabaw wewnętrzny (3) poszukuję stolarza który wykona podobne łóżko jak na zdjęciach. Dolna część... kreft@vp.pl Poszukuje projektanta mieszkania wraz z meblami (18) Poszukuje projektanta do aranzacji mieszkania deweloperskiego. W tym objete... marlena Zlecę wykonanie projektu okna w ścianie szczytowej (2) Zlecę wykonanie projektu okna w ścianie szczytowej, proszę o kontakt. Gość Metalowe schody na ogród (6) Szukam kogoś kto mi takie wykona - zejście z tarasu na ogródek Wolałabym nie... mjakmama stolarz-solidny i terminowy (6) Co jakis czas mam cos do zrobienia dla stolarza, szafa, stolik, kuchnia itd.... ktos