TYNK-POL Rumia Dariusz Bębenek - proszę o opinie (1) Witajcie Chciałem się zapytać czy ktos kożystał z usług tej... Mieszkaniec Szafa- drzwi łamane (2) Witam, prosiłbym o wycenę małej szafy z drzwiami łamanymi, wymiary wys. 250,... new Poszukiwany architekt wnętrz - styl skandynawski (6) Witam, Szukam architekta, który zaprojektowałaby mieszkanie w stylu... Małgorzata
Sprzątanie domów - proszę o opinie (8) Proszę o opinie co do sprzątania domów , przymierzam się z zamiarem... M.A Poszukuje projektanta (1) Witam Poszukuje projektanta (solidnego i niedrogiego) do wykonania projektu... Gość Firma lookfresh - proszę o opinie (1) Czy ktoś korzystał z aranżacji wnętrz firmy lookfresh?? Jeśli tak, bardzo... Asia Wykończenie mieszkania w stanie deweloperskim (50) Witajcie, W tym roku odbieramy swoje pierwsze mieszkanie- w stanie... Łukasz Zlecę wykonanie tarasu do domku letniskowego ( holender) wraz z zadaszeniem. (1) Witam, poszukuję osoby/firmy, która wykona mi taki taras. Prosze pisać na... Monia szukam fachowca do remontu łazienki w kawalerce (10) Witam, proszę o polecenie fachowca do remontu łazienki w kawalerce na 9... lucas87 szukam fachowca z okolic Banina (2) szukam fachowca do drobnych praw wykończeniowych. Może ktoś polecić kogoś... onaona montaż drzwi (6) Chce wymienić drzwi wejsciowe do mieszkania w falowcu nad drzwiami ma zostac... ala Poszukuję pracowni projektowania wnętrz (3) Czy ktoś mógłby polecić dobrego projektanta wnętrz? Poszukuję biura/osoby do... Tomasz Kapitalny remont mieszknia około 50m2 plus zabudowa kuchnia przdpokój(marzec) (28) Poszukuje fachowców do kompleksowego remontu mieszkania około 50m2... Tylko powazne oferty Zlecę remont toalety i malowanie lokalu gastronomicznego KOLBUDY (3) Zlecę remont toalety i malowanie kuchni oraz sali konsumpcyjnej. Zależy mi... Krzysztof Ekipa do wykończenia mieszkania (24) Witam szukam kogoś do wykończenia mieszkania, macie jakieś sprawdzone namiary... Ehqy Gdzie przerobią mi rzut mieszkania, POMOCY! (6) Dzień dobry. Kupiłam mieszkanie dwupokojowe, a chcę mieć sypialnię, pokój dla... Ania Szukam firmy, która postawi dom za Pruszczem Gdańskim (4) Proszę przedstawiać oferty tylko na maila lizzied@o2.pl. Dom jest o... Ela Projekt i modernizacja mieszkania 40 metrów (7) Poszukuję osoby lub firmy ,która zaprojektuje w niebanalny sposób mieszkanie... user_138019134824 RZEŹBY W DREWNIE (13) Poszukuję osoby z Bojana, która rzeźbi w korze drewna. Znajoma kupiła portret... MD Renowacja okien skrzynkowych i starej drewnianej werandy (3) Poszukuję fachowca/firmy do wykonania robót jw. Tylko osoby z doświadczeniem... bott