poszukuję do położenie kafelek w łazience i kuchni

Czy jest jakaś szansa na znalezienie kogos, kto potrafi położyć kafelki na przyszły tydzień? Mąż miał sam kłaść,ale chyba sie nie wyrobi. Zależy nam na niezbyt wysokiej cenie i czasie. No i zeby nie odpadły i równo były położone ;) Może znacie jaką złotą rączkę? Łazienka i kuchnia jest mała, dużo chyba by tam roboty nie było.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poszukuję do położenie kafelek w łazience i kuchni

http://olx.pl/oferta/malowanie-5zl-m2-panele-podlogowe-11zl-m2-solidnie-sprawdz-CID619-ID6knaD.html
zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą

prosze o kontakt 882 256 238 pozdrawiam

prosze o kontakt na rem-onty@o2.pl

W szczycie sezonu szukasz kogoś "na przyszły tydzień"? Jak znajdziesz dobrego, kto będzie miał czas to będziesz miała szczęście ;) na szczyt sezonu to się pół roku wcześniej umawia ;) fakt zdarzają sie przerwy między zleceniami, ale są to pojedyncze dni, chyba że coś się stanie i nagle zaklepana robota odpada, ale to mówię by u dobrego fachowca na takie coś trafić to trzeba mieć szczęście ;)
Niemniej życzę powodzenia!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiem, ze trudno, ale ja raczej szukam osoby prywatnej, która chce sobie dorobić a nie firmy. zobaczymy ;)

usługi remontowo-budowlane- kompleksowe remonty= tel 516 140 574

Inne tematy z forum

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Transport, przeprowadzki (38 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html