Internet Siennicka (1) Witam, od prawie 2 m-cy walczę z założeniem internetu kablowego pod moim... Fog poszukuje naprawiacza plyty gazowej (4) asy z gdyni maja za daleko a mi jeden palnik nie dziala ciezkie jest zycie na wsi Szukam prawnika, nieuczciwy stolarz (6) Witam Sprawa wygląda następująco, mam stolarza króty zrobił mi garderobe,... Kamil R
Aranżacja 48m2 mieszkania (2) Witam Poszukuję architekta, który pomoże w aranżacji piętra domu. Mała... Łukasz Kuchnia na wymiar (4) Poszukuję kogos kto zrobi mi kuchnię pod wymiar. Zaznaczam, że nie ma to być... Słaba_kucharka wymiana drzwi - poszukuję ekipy (3) Przymorze, bloki 4 piętrowe, stare drzwi od pokoi i kuchni z metalowymi... agata Poszukuję fachowca do zmiany 1 kafli (3) Witam , tak jak w ogłoszeniu poszukuję fachowca do zmiany jednej dużej... Karolina poszuje osoby do naprawy kuchenki gazowej (3) jeden palnik mi nie odpala a paprachy z gdyni maja za daleko... user gdzie naprawic wersalke? (12) czy tapicer robi takie rzeczy?chodzi mi o mechanizm przy skladaniu kanapy.Nie... mamaalanka dekarskie (2) szukam dekarza do wyczyszczenia i uszczelnienia rynny -dom jednorodzinny... eutanazy Szukam stolarza który wykona projekt. (1) Szukam stolarza która wykona projekt głowicy panoramicznej do aparatu.... Karol Adaptacja poddasza i remont dachu - Sopot (8) Witam, poszukuję sprawdzonego architekta do projektu adaptacji poddasza oraz... maga82 Drewno do kominka (21) Ma ktos jakies namiary na drewno kominkowe(sprawdzone) za ROZSADNA cene... miś stolarz (4) poszukuję solidnego stolarza. Mam do zlecenia wykonanie biurka na wymiar plus... Monika szukam stolarza (3) Pozukuję stolarza,który zrobi mi ładne drzwiczki do wnęki na przedpokoju.. Wiolka Szukam Tapeciarza - fachowca od tapet (3) Prosze o przeslanie kontaktu jesli sa tu tacy Panowie .Nie interesuja mnie... ja Umowa kredytowa - proszę o namiary na prawnika (4) Witam, Czy ktoś ma namiary do dobrego prawnika z którym można skonsultować... ag Zlece wykonanie projektu okna w ścianie szczytowej (1) Zlece wykonanie projektu okna w ścianie szczytowej. Proszę o kontakt. Sopot Chętni studenci architektury wnętrz :) (4) Poszukuję studenta/ki architektury wnętrz do dokonania metamorfozy... AU pranie tapicerki w aucie (7) hej szukam pilnie jakąś sprzwdzoną firme,która zajmuje się praniem tapicerek... kasia