Gdzie w Gdańsku drobne usługi stolarskie (cięcie itp.)?

Temat dostępny też na forum: Remont - porady
Muszę przyciąć precyzyjnie kilka drewnianych elementów wykończeniowych (cokoły, listwy ozdobne). Wymagana dokładność 1mm, cięcię pod kątem itp - nie zrobię tego zadowalająco ręcznie.

Kilka minut pracy dla profesjonalnego warsztatu stolarskiego posiadającego odpowiednie stanowisko.

Chętnie podjadę w dowolne miejsce, zapłacę za robotę, tylko... nie mam pojęcia, gdzie można uderzyć z zapotrzebowaniem na taką usługę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie w Gdańsku drobne usługi stolarskie (cięcie itp.)?

Każdy porządny zakład stolarski, dysponujący piłą ukośnicą (czyli każdy porządny ;) Ci to zrobi.
Jakbyś nie mógł takiego znaleźć (nie wierzę!), odezwij się do mnie na priv.

Chodzi również m.in. o cięcię cokołów wzdłuż (są za wysokie o 1-2mm), kiedyś już raz wykonywała mi to firma ale spoza Trójmiasta. No właśnie poproszę o adres/namiar - gdzie są takie dobre zakłady stolarskie w Gdyni/Gdańsku, które wykonają drobną usługę?

Firma Domo Straszyn przy rondzie koło obwodnicy firma ABO Firma Grześ ul Kochanowskiego

Inne tematy z forum

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...