Krycie dachu blachodachówką od zaraz (5) witam chciałabym poznać cenę krycia dachu blachodachówką, termin od zaraz.... Joanna Medle kuchenne na wymiar (6) Witam. szukam firmy bądź osoby prywatnej która by zrobiła meble kuchenne na... Edzia Naprawa zmywarki, polećcie fachowca (2) Szukam specjalisty do naprawy zmywarki, dzielnice południowe Gdańska,... Rina
Porządki w ogrodzie - szukam kogoś solidnego. (3) Szukam kogoś solidnego, porządnego do przeprowadzenie wiosennych prac w... Smerfeta Stolarza szukam (1) szukam stolarza, który robi szafy do zabudowy, regały. Możecie mi kogoś... ktosia1 Architekt (2) Czy ktoś zna i podał by mi kontakt do dobrego architekta na projekt domu? asia Osiedle familijne inspektor budowlany (21) Witam na początku roku mam odbiór szeregu na Osiedlu Familijnym czy ktoś może... Daniel1977 Szukam kogoś kto położy panele i tynk strukturalny (5) Jak w temacie, w jednym pokoju 21 m2 panele i tynk na jednej ścianie, w... asela Wykonanie plis okiennych (1) Poszukuję osoby lub firmy , która wykona mi plisy okienne : 80x80 2x... user_137693266186 Tapicer poszukiwany (1) Tak jak w temacie. Najlepiej sprawdzony z Gdanska i okolic. Bede wdzieczna za... Asia Łóżko piętrowe na zamówienie - czy ktoś robił? (5) Cześć, czy ktoś zna może jakiegoś godnego polecenia stolarza, który... aandzia Renowacja drzwi i futryn? (24) czy mozecie polecic jakas firme, ktora ladnie wykonuje renowcje drzwi w domu... bibi Budowa domku na działce ogrodniczej (5) szukam ekipy do budowy domku na działce ogrodniczej.Wymiary domku 5x5, domek... Kasik2458 Dobudowa - montaż balkonu na Przymorzu (2) Dzień dobry, poszukuję firmy, także osoby prywatne, które podjęłyby się... Giuliana000 Kafle i malowanie (6) witam poszukuje bardzo pilnie ekipy do polozenia kafli ,ocieplenie sufitu... user_137693283167 zlecę położenie paneli podłogowych - mieszkanie dwupoziomowe (25) zlecę położenie paneli podłogowych w mieszkaniu dwupoziomowym preferowany... MAJSTER OD PANELI Kafelkarz (8) Szukam solidnego,słownego kafelkarza,położenia kafli w kuchni 5m2 i być może... Sara2 Stolarz do zabudowy wc (4) witam poszukuję stolarza który zrobiłby zabudowę w wc wys.1,5cm szer.ok 0,8m... dana20 Wymiana płytek podłogowych (8) Potrzebuję fachowca do wymiany kilku płytek podłogowych w kuchni. Agda Ściana kartonowo-gipsowa (5) Witam, w umeblowanym już mieszkaniu chciałabym postawić ścianę działową.... Lila