Poszukuję malarza (13) Szukam osoby lub ekipy do pomalowanie mieszkania 65m2. Najlepiej kogoś... Onn Zlecę wykonanie kuchni i szafy (3) Zlecę wykonanie kuchni i szafy w przedpokoju w Gdańsku na Łostowicach... Sylwia Poszukuje firmy która zrobi Sufit podwieszany (1) Witam, Poszukuje firmy która zrobi Sufit podwieszany: sufit ma 4-5m2 chcę... tani-sopot
Wycena serwantki (1) poszukuje kogos do wyceny serwantki . Moze ktoś posiada taką wiedzę dorka Renowacja starych mebli (1) poszukuję kogoś do renowacji starego dębowego kredensu iza Taras drewniany zlecę wykonanie (3) Zlece wykonanie tarasu drewnianego z powierzonego materiału(swierk... Paweł Poszukuję Architekta/Urbanisty! (1) Witam, Poszukuję architekta lub urbanisty który miał styczność ze starym... Weronika Instalacja domofonu (2) Mam prośbę, możecie mi polecić osobę prywatną lub firmę do instalacji... dor13 Projektant wnętrz (1) Czy możecie polecić kogoś do zaprojektowania mieszkania, najlepiej z Gdyni,... agnieszkalato Remont mieszkania (12) witam serdecznie, poszukuję ekipy remontowej do przeróbki mieszkania.... Chocolate Kafelkowanie (10) Szukam osoby do wykafelkowania toalety i polozenia terakoty w kuchni i... ala Balkon (3) szukam fachowca do remontu balkonu, skucie kafli, założenie nowego płaszcza,... iza Proszę o ofertę na wykończenie mieszkania w stanie deweloperskim. (8) Prosze o oferte na wykonczenie mieszkania w stanie deweloperskim Marcin Wymiana ościeżnicy (6) potrzebuje wymienić samą oscieżnice (podrapana przez psa) dre (dąb ryfla).... Ra Firma do roznoszenia ulotek - szukam (1) Hej, chciałabym roznieść ulotki sklepu - trójmiasto bloki, może Rumia, Reda.... dagny24 Pokrowiec na kanapę - szukam namiaru na krawcową (1) Macie może jakieś namiary na krawcową która uszyłaby pokrowiec na kanapę-... Autorka studio mebli (41) Czy ktos korzystal z uslug studia mebli sima studio w gdansku? Jakie sa... dar Lakierowanie płyt mdf (2) cześć, zna ktoś firmę, która lakieruje elementy z płyty? mam kilka swoich i... karols Malarz - wnętrze w Baninie. Poszukiwany. (4) Witam, Szukam solidnego malarza do pomalowania wysokiego korytarza na... hegsa Poszukuję solidnego stolarza (3) szukam sprawdzonego, solidnego stolarza od stolarki zewnętrznej ( wiaty,... Joanna